; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Deac, foto_arhiva personala

Dana Deac revine pe TV cu seria de interviuri “Eroii necesari”, la TVR 1

05 December 2014

La început de decembrie, Dana Deac revine pe micul ecran la TVR 1 cu o serie de interviuri cu oameni care au schimbat lumea. Seria de interviuri numită Eroii necesari' va fi difuzată din 6 decembrie, ora 14.30, la TVR 1 şi TVR+.

Dana Deac, foto_arhiva personala

În galeria de interviuri cu oameni care au schimbat lumea figurează: poeta Ana Blandiana, foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, dar şi creatorul Internetului Vint Cerf, potrivit unui comunicat de presă al Televiziunii Române.

Dana Deac deschide seria cu un interviu inedit: cu poeta Ana Blandiana. Telespectatorii TVR 1 şi TVR+ vor afla despre schimbarea din 1989, 1996 şi 2014 într-o „conversaţie în care s-au rostit multe adevăruri nerostite până acum' (Dana Deac).

Urmează apoi, în cea de-a doua ediţie Eroi necesari, cea din 13 decembrie, dialogul despre schimbare cu Ion Iliescu.

Cel de-al treilea invitat, Emil Constantinescu, un preşedinte democrat, va discuta despre limitele şi limitările schimbării în democraţiile aflate la început de drum.

Evenimentul seriei este interviul acordat în exclusivitate pentru publicul din România de inventatorul Internetului sau „Părintele Internetului', cum mai este numit Vint Cerf. Din interviul care va fi difuzat de TVR 1 şi TVR+ în ultima zi de Crăciun, telespectatorii vor afla ce pregăteşte NASA în materie de Internet interplanetar, cum va arăta omenirea în următorii zece ani, ce români l-au impresionat pe inventatorul Internetului, dar şi ce invenţii vor schimba faţa lumii.

Eroi necesari este un program realizat cu sprijinul EximBank şi produs de Online Video pentru TVR 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare