Homepage  / Vedete româneşti

Dan Ursa, despre marea lui absență de la Survivor All Stars 2024. „Ceea ce urmează va întrece orice așteptare”

Dan Ursa, despre marea lui absență de la Survivor All Stars 2024. „Ceea ce urmează va întrece orice așteptare”
11

de Roxana Mirea,

Dan Ursa este marele absent de la Survivor All Stars. El a câștigat „Survivor România 2023”, dar nu face parte din echipa Războinicilor din sezonul actual, care i-a reunit pe cei mai buni concurenți din show-ul de la Pro TV. Iată ce a declarat acum Dan Ursa.  

Dan Ursa, despre absența lui de la „Survivor All Stars” 

Dan Ursa este singurul câștigător al unui sezon de Survivor România care nu se numără printre concurenții de la Survivor All Stars. Fostul Războinic nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii despre absența lui din show-ul de la Pro TV. Desigur, Survivor All Stars este în plină desfășurare și poate Dan Ursa va face parte din echipa Războinicilor, în viitor.  

Sunt doar zvonuri deocamdată”, este răspunsul dat de Dan Ursa, pentru FANATIK, atunci când a fost întrebat dacă se află în plan revenirea lui în Republica Dominicană.  

„All Stars este, într-adevăr, un sezon suprem. Din canapea, se vede altfel. O zic eu, care am stat 5 luni în Dominicană. Știu prin ce trec concurenții și cu ce greutăți se confruntă. Asta mă face să-i apreciez pe fiecare dintre ei, atât pe Războinici, cât și pe Faimoși. Având experiența sezonului trecut, sunt sigur că ceea ce urmează va întrece orice așteptare. Abia aștept să văd ce va urma!”, a declarat Dan Ursa. 

Câte kilograme a slăbit Dan Ursa la Survivor România 2023. Războinicul a rezistat 5 luni în Republica DominicanăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Patru concurenți noi la Survivor All Stars 

Elena Marin, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu sunt noii concurenți de la Survivor All Stars. „Momentan suntem prieteni, dar cu siguranță în momentul în care vom începe jocul și vom fi adversar se vor schimba lucrurile pentru că fiecare își dorește să câștige, fiecare își dorește să mănânce și să fie cel mai bun”, a spus Cătălin Zmărăndescu.   

„Nu știu ce se va întâmpla, dar sunt foarte curios și nu mai am răbdare. Eram și acasă, așteptam momentul în care să vin, să ajung mai repede, să intru. Nu am avut răbdare nici în avion”, a spus Sorin Pușcașu.  

„Sper să nu ajungem la cuțite, spre să fim adversari doar pe traseu și în rest să fim oameni”, a declarat și Alexandra Ciomag.  

Au trecut 3 ani de zile. În momentul în care am pășit în camp, mi-am dat seama că retrăiesc toate momentele de acum 3 ani, pregătită să lupt până la capăt, așa cum am făcut-o de fiecare dată și să evoluez, că e vorba despre evoluție și să-mi învăț în continuare lecțiile. (…) A fost un vibe OK. Încerc din tot sufletul, că de fapt asta ne-am dorit, că asta am vorbit și cu Zmără, să le dăm putere, să venim aici, să fim o echipă pentru că așa vom reuși să câștigăm, să îi alimentăm cu energia noastră și să câștigăm”, a spus Elena Marin, înainte de a intra pe traseu pentru prima dată la Survivor All Stars.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton