; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Dan Teodorescu are trecere la vedetele feminine

19 December 2011

După ce a avut succes cu videoclipul piesei Cele două cuvinte', în care au apărut numeroase vedete masculine din showbiz-ul românesc, de la Virgil Ianţu la Cătălin Măruţă şi Cabral, trupa Taxi a scos de curând şi varianta feminină intitulată NonStop', în care apar 28 de femei celebre, de la Teo Trandafir şi Mihaela Rădulescu, la Adela Popescu, Paula Seling şi Sandra Stoicescu.

Am discutat personal cu fiecare doamnă, dar mai interesant decât cine le-a convins e cum. Am fost întrebat de nenumărate ori cum am reuşit să convingem atâtea vedete/femei frumoase să apară în clip. Şi noi ne-am întrebat şi am ajuns la concluzia că la barza chioară îi face Dumnezeu cuib. Ca să nu mai spun că, de doi ani, a mai apărut un ochelarist în trupa Taxi, la chitara bas', ne-a povestit Dan Teodorescu.

Filmările au durat două zile şi s-au desfăşurat Miko Beauty Palace. Matinalii Răzvan şi Dani interpretează în acest clip rolul unor instalatori care cântă rap, iar Anthony Icuagu, fostul concurent la Vocea României', a semnat regia videoclipului.

Vedeţi aici mai multe poze de la filmările clipului NonStop':

andreea-ibacka

Picture 1 of 10

Andreea Ibacka

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare