Homepage  / Televiziune

Dan Negru prezintă o nouă emisiune de cultură generală. „The Floor” va fi difuzată de Kanal D în curând

Dan Negru prezintă o nouă emisiune de cultură generală. „The Floor” va fi difuzată de Kanal D în curând
3

de Redactia Tvmania,

O nouă emisiune de divertisment și cultură generală va fi difuzată de către postul de televiziune Kanal D, iar prezentatorul acesteia va fi Dan Negru. The Floor este o emisiune de cultură generală al cărei casting a fost realizat încă de anul trecut. Iată detaliile despre concurs!

Dan Negru va fi moderatorul emisiunii „The Floor”

Într-un platou spectaculos, o podea LED uriașă, împărțită în careuri, găzduiește 49 de concurenți cu domeniul ales de fiecare dintre ei, urmând ca aceştia să se dueleze în cunoștințe dintre cele mai diverse pentru premiul cel mare, de 50.000 de lei. Premiul pus la bătaie în fiecare ediție este de 5 000 lei, iar la finalul unui joc complet, desfășurat pe parcursul a patru patru ediții, un concurent va câștiga premiul cel mare în valoare de 50.000.

The Floor Dan Negru Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Un concurent selectat aleatoriu de pe The Floor, deschide jocul alegându-l pe unul dintre adversarii vecini pentru a se confrunta cu acesta într-un duel al cunoștințelor, în categoria adversarului. Concurentul selectat random și oponentul său merg la pupitrul prezentatorului și acolo are loc duelul cunoștințelor, contratimp.

Practic, competiția se va desfășura unu la unu. Concurentul cu cele mai multe răspunsuri corecte la expirarea timpului de joc câștigă runda. Acesta preia careul învinsului și alege mai departe pe unul dintre concurenții vecini, cu tot cu domeniul acestuia. Jocul continuă astfel timp de patru ediții, până când un concurent cucerește întreaga podea devenind astfel câștigătorul celor 50.000 de lei.

În luna noiembrie al anului trecut, cei de la Kanal D anunțau faptul că filmările pentru emisiunea de tip concurs se aflau în plină desfășurare.

Dan Negru, primele declarații despre emisiunea The Floor

Formatul poartă semnătura lui John de Mol, creatorul „The Voice” și „Big Brother”, „The Floor” și este atractiv și prin tehnologia pe care a implicat-o realizarea sa, podeaua LED gigantică, ce va deveni un personaj în sine, camera de filmare robotică, precum și robotul-asistent, care îl însoțește pe Dan Negru pe parcursul întregii emisiuni.

Emisiunea va fi difuzată din această toamnă de către Kanal D, însă o dată oficială a premierei nu a fost anunțată încă. e show-ul care te face să ieși din . E un mare succes la marile televiziuni ale lumii și mă bucur ca România e parte a elitei mondiale de TV, difuzand în această toamnă . Succesul, în ziua de azi, e despre cum știi să te adaptezi la schimbare. Despre asta e . Un quiz show în care concurenţii trebuie să-și arate adevărata măsură a inteligenței: capacitatea de a schimba”, a fost mesajul transmis telespectatorilor de către prezentatorul emisiunii, Dan Negru.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton