; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru face armata cu 12 vedete la Șerifi de România (1)

Dan Negru va prezenta, din toamnă, reality show-ul „Șerifi de România”

17 August 2015

12 vedete vor participa în această toamnă la emisiunea „Șerifi de România'. Noul reality show al Antenei 1 va fi prezentat de Dan Negru. Sub atenta lui observație, vedetele vor avea parte de un regim de armată ca la carte în „cel mai dur show de supraviețuire'.

TVM 33

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei sunt cele 12 vedete care vor lupta pentru marele premiu de 10 mii de euro.

[Not a valid template]

„Îmi păstrez rolul de moderator, după 16 ani de prime-time la Antena 1 ar fi cel puțin curios să încerc să fac altceva. Sunt prezentatorul show-ului, încerc să explic publicului ce se întâmplă în acest spectatcol de televiziune', spune Dan. “Șerifi de România e un concept original 100%, asta m-a și atras la show, un concept nou, care va avea mult dinamism si multe trăiri', continuă acesta. „Am stat mult în ședințe până să găsim varianta optimă de vedete, era nevoie de toate caracterele posibile. Sper că le-am găsit. Tocmai de asta n-aș paria pe un câștigător.'

Citește mai multe în noul număr al revistei TVmania!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare