Homepage  / Televiziune

Dan Negru revine pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii „Tu urmezi!”. Ce premii sunt puse în joc

Dan Negru revine pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii „Tu urmezi!”. Ce premii sunt puse în joc
9

de Redactia Tvmania,

Un nou sezon al emisiunii „Tu urmezi!” va începe în curând la Kanal D. Dan Negru rămâne gazda emisiunii și promite multe surprize pentru telespectatori.

Dan Negru revine pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii „Tu urmezi!”

Având în vedere creșterea interesului românilor pentru jocurile minții, Kanal D le aduce o nouă provocare. Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Tu urmezi!” va începe în curând. Dan Negru va fi în continuare gazda emisiunii, invitându-i pe cei pasionați de cultură generală să participe, dar și pe telespectatori să-și testeze cunoștințele și viteza de reacție.

dan negru 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Noul sezon al emisiunii „Tu urmezi!” le oferă telespectatorilor, ca și până acum, o competiție strânsă, domenii captivante și variate, precum și personaje care adaugă un plus de culoare și originalitate. Zâna Bună, Piaza Rea, și celebrități îndrăgite de public aduc întrebări din diverse domenii – istorie, muzică, frumusețe, călătorii, gastronomie și altele.

Noi editii ale show-ului Tu urmezi! vor fi, în curând, noua provocare pentru publicul isteţ de televiziune;  acel public pe care ne dorim să-l ţinem în faţa micului ecran sezon după sezon. Iar se face coadă; coadă la cultură generală”, anunță Dan Negru, prezentatorul „Tu urmezi!”.   

Ce premii sunt puse în joc

Reamintim că în emisiunea „Tu urmezi!”, sumele din cilindrii lângă pupitrul concurenților variază între 5.000 și 150.000 de lei, iar aceștia au șansa să câștige jackpotul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.

Succesul depinde de concentrarea maximă a participanților, mai ales în runda finală. În momentele decisive ale competiției, concurenții trebuie să răspundă corect la întrebări, iar orice răspuns greșit poate schimba totul. Această provocare de a gândi rapid, într-un ritm contracronometru, reprezintă cea mai dificilă etapă din competiție.

Pentru a afla cum se vor descurca noii concurenți în emisiunea „Tu urmezi!”, prezentată de Dan Negru, și ce provocări îi așteaptă în edițiile viitoare, vă invităm să urmăriți în curând pe Kanal D noul sezon al emisiunii „Tu urmezi!”.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton