; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru: “Străinătatea ne-a cam ofilit de bani”

27 April 2012

Dan Negru se apropie uşor, uşor de sfârşitul celui de-al patrulea sezon al producţiei „Plasa de stele', emisiunea de farse a Antenei 1. Prezentatorul a dezvăluit – pentru TVmania care apare pe piaţă luni, 30 aprilie – care sunt costurile unei astfel de emisiuni.

Nu e deloc o emisiune ieftină, recunosc, şi dacă n-ar fi produs performanţă, ar fi fost de mult exilată de la televizor pe criza asta financiară', dezvăluie Dan Negru. Cele mai mari găuri în bugetul producţiei vin ca urmare a filmărilor realizate peste hotare. „E greu să obţii autorizaţii de amplasare a camerelor, e costisitor transportul, e scumpă cazarea… Străinătatea ne-a cam ofilit de bani'.

Pe lângă banii alocaţi realizării farsei, producătorii au mereu la dispoziţie şi un buget pentru vedetele implicate.

Dan Negru nu vede nimic rău în faptul că unele vedete cer bani pentru a permite difuzarea farselor, cu condiţia să genereze şi venituri pe măsură. „Se întâmplă peste tot în lume. În farsele internaţionale, vedete de talia lui Bruce Willis sau Stallone au cerut până la 600.000 dolari pentru difuzare'. În mod evident, tariful este mult mai redus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare