Homepage  / Știri

Dan Negru şi-a pus blondele în cap

Dan Negru şi-a pus blondele în cap

de Redactia Tvmania

Prezentatorul de la Antena 1 caută alte protagoniste pentru noul sezon al emisiunii “Te pui cu blondele”, însă este asaltat zilnic cu telefoane şi mesaje de fetele care vor să repete experienţa.

Pentru a scăpa de blondele insistente, Dan Negru a decis să le reamintească în mod public una dintre regulile de bază ale show-ului, pe care nu este dispus să o încalce: fiecare sezon debutează cu o nouă serie nouă de blonde – 50 la număr.

Până când procesul de preselecţie va ajunge la sfârşit, Dan Negru a hotărât să nu răspundă decât la numerele care se regăsesc în agenda personală, în timp ce toate celelalte apeluri vor fi redirecţionate către numărul de casting 0757.048.776.

Blondele interesate să participe la emisiune sunt rugate să ia legătura direct cu departamentul de casting al showului, la  numerele de telefon 021.20.87.671/0757.048.776 sau pe www.tepuicublondele.antena1.ro.

De asemenea, cele mai isteţe blonde din România sunt aşteptate la preselecţie în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14.00 – 18.00, în Bucureşti – Bulevardul Ficusului, nr. 44 A, etaj 4, Clădirea Inav (zona Băneasa).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton