Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru iubește aceeași femeie de două decenii. Care este secretul unei căsătorii reușite: „Refuzăm să renunțăm unul la celălalt”

Dan Negru iubește aceeași femeie de două decenii. Care este secretul unei căsătorii reușite: „Refuzăm să renunțăm unul la celălalt”
10

de Cristina Țapu,

Dan Negru nu mai are nevoie de vreo prezentare. Ani la rând a înregistrat succese răsunătoare datorită emisiunilor pe care le-a prezentat și numele său a scris istorie în televiziune. Dan este căsătorit de aproape 18 ani cu Codruța și împreună formează o famile unită și împlinită. Iată care este secretul unui mariaj de durată, conform prezentatorului.

Dan Negru este căsătorit de aproape 18 ani cu Codruța, de profesie medic stomatolog

Dan Negru a vorbit, într-un interviu acordat Revistei Viva!, despre viața de familie și despre soția sa, Codruța, cea care îi este alături la bine și la greu, indiferent de situație. Cei doi s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, în vremea pe când Codruța era studentă la Stomatologie. Prezentatatorul este încântat de faptul că el și Codruța nu fac parte din aceleași sfere profesionale.

familie-dan-negruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Deși iubește filmele americane, cererea de căsătorie pentru Codruța nu a fost nici pe departe inspirată de acestea și de romantismul lor debordant. Ea a decurs firesc și discret, așa cum este și relația lui Dan cu soția sa, Codruța.

Potrivit lui Dan Negru, nu există o relație perfectă, fără compromisuri, ci doar doi oameni, cu calități și defecte care au decis să nu renunțe unul la celălalt, indiferent de obstacolele pe care le vor întâlni, de-a lungul timpului.

„Suntem două persoane imperfecte care refuzăm să renunțăm unul la altul. Asta ține orice căsătorie în viață. Să găsești persoana care-ți respectă ciudățeniile și imperfecțiunile e un lucru mare în viață. Dacă îți găsești și meseria care să te împlinească, atunci Dumnezeu te-a ales ca fiind unul de-al Lui pe pământul ăsta. Noi doi așa ne considerăm”, a declarat Dan Negru. , conform Revista Viva!

Ce meserie a avut Dan Negru înainte de a deveni prezentator TV

Înainte de a fi om de televiziune, Dan Negru a cochetat o perioadă cu contabilitatea. A abosolvit un liceu cu profil economic și, chiar înainte de a intra la facultate, s-a angajat în domeniu.

Înainte de a-și începe cariera în televiziune, el a fost contabil la Spitalul „Victor Babeș” timp de un an. În 1991, el a debutat în radio, lucrând la Radio Timișoara, și din anul 1994, a început să-și desfășoare activitatea la TVR.

Din 2000, Dan Negru a fost angajat la Antena 1 timp de mai bine de două decenii. Munca sa l-a propulsat în topuri și astfel el a fost inclus în „Top Host European Broadcast” pentru capacitatea de a prezenta simultan emisiuni internaționale de succes în două țări: România și Republica Moldova.

Sursă foto: Facebook Dan Negru – Revista Viva!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton