; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next star dan negru

Dan Negru revine la Antena 1! Încep filmările la „Next Star” după un an de pauză

15 March 2021

A trecut un an de când pandemia a oprit filmările emisiunii „Next Star', difuzată de Antena 1. De atunci nu au mai apărut zvonuri cu privire la reluarea acestora, deși posturile de televiziune și-au reluat activitatea în condițiile impuse de lege. 

Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii pentru copii, a confirmat însă vineri, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, că de luni, 15 martie vor fi reluate filmările:

„Începem de luni și mă bucur foarte tare! Am filmat cinci ediții sau șase și rămăsesem cu sezonul neîncheiat. S-a difuzat o singură ediție și abia aștept să mă reîntâlnesc cu Loredana, cu Dorian Popa, cu Dan cel mai Negru', a spus Șerban Copoț la „Xtra Night Show'. 

Cu toate acestea, nu se știe când emisiunea va reintra în grila postului Antena 1. Pe 16 martie 2020, Antena 1 anunța suspendarea filmărilor pentru „Chefi la cuţite', „Next Star', „Take me out' și „Sacrificiul'.

Jurații celui de-al zecelea sezon sunt: Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa.  Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare