; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru

Dan Negru revine cu o nouă emisiune, „Guess My Age – Ghicește vârsta”, la Antena 1

21 November 2017

Din 30 noiembrie, Dan Negru revine pe micile ecrane cu emisiunea „Guess My Age – Ghicește vârsta', show-ul care va premia intuiția cu sume importante de bani, la Antena 1.

În fiecare ediție, concurenții, oameni obișnuiți, vor trebui să ghicească vârsta a șapte persoane pe care nu le-au văzut niciodată, dar și a unor personalități îndrăgite de marele public, într-un show nou, spectaculos, emoționant și plin de surprize.

„Guess My Age – Ghicește vârsta' va debuta la Antena 1 cu o ediție specială, programată pe 30 noiembrie, în care concurenții vor fi vedete. Jackpot-ul va porni, de această dată, de la 30.000 de euro, iar vedetele concurente vor încerca să câștige cât mai mulți bani pentru o cauză nobilă.

„'Guess My Age – Ghicește vârsta' e o inovație pe piața de televiziune din România, așa cum copiii de la Next Star' au deschis drumul kids show-urilor sau cum „Academia vedetelor' a deschis, acum 20 de ani, drumul marilor show-uri internaționale de divertisment în România. Originalitatea m-a ajutat să supraviețuiesc, în acești ani. „Guess My Age' inovează, nu imită!', spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Din ianuarie 2018 însă, în cadrul emisiunii „Guess My Age – Ghicește vârsta', concurenții vor fi oameni obișnuiți. Aceștia vor începe fiecare ediție cu un Jackpot de 100.000 de lei și, pe parcursul a șapte runde (șase etape și o finală), ei vor trebui să ghicească vârsta a șapte necunoscuți și a unor celebrități. Concurenții au la dispoziție șase indicii, câte unul pentru fiecare străin care va veni în fața lor. Indiciile sunt: Hit, Star, Film, Știre, Sport (în cadrul cărora concurenții vor putea să ghicească vârsta străinului din fața lor cu ajutorul unor fragmente de cântec, a unor informații despre filme sau evenimente care s-au lansat ori s-au desfășurat în anul în care s-a născut acesta) și Zoom (în cadrul căruia străinul se va apropia de concurenți pentru o mai bună viziualizare). Suma de bani protejată până la finalul rundei a șasea va fi jucată la întâlnirea cu străinul din runda finală. Acesta este personajul care le poate aduce concurenților o sumă uriașă de bani sau îi poate face să piardă tot ce au câștigat.

De asemenea, înainte de runda finală, fiecare an diferență între vârsta reală a străinului și cea estimată de concurenți va zgudui puternic cei 100.000 de lei puși în joc. Pe măsură ce concurenții parcurg rundele concursului, o valoare din ce în ce mai mare a Jackpotului este supusă amenințării, crescând astfel nivelul de tensiune. Astfel, în runda finală concurenții joacă… ce mai ramâne din Jackpotul de 100.000 de lei.

Formatul emisiunii  „Guess My Age a fost creat în anul 2016 și difuzat în țări perecum Italia, Franța, Austria, Rusia, Slovacia, Ungaria, Cehia și Germania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare