Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dan Negru a refuzat să prezinte un spectacol de Revelion la Sala Palatului, deși ar fi fost plătit regește

Dan Negru a refuzat să prezinte un spectacol de Revelion la Sala Palatului, deși ar fi fost plătit regește
14

de Redactia Tvmania

Dan Negru este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din România. Timp de mai bine de două decenii a prezentat emisiunea specială de Anul Nou de la Antena 1 și a reușit să se mențină în topul audiențelor. După plecarea de la Antena 1 și angajarea la KanalD, Dan Negru nu s-a mai gândit, însă, la moderarea unei emisiuni similare. Recent a primit o propunere care l-a pus pe gânduri. Iată detaliile!

Dan Negru a refuzat propunerea de a susține un program special de Revelion la Sala Palatului

Timp de 22 de ani, Dan Negru a prezentat emisiunea specială de Revelion de la Antena 1. După reprofilarea sa și angajarea la KanalD, vedeta nu a mai luat în calcul moderarea unui asemenea format. În urmă cu ceva vreme, Dan Negru a fost întrebat de către cei de la Ciao dacă intenționează să prezinte din nou o emisiune de Revelion, ținând cont că preț de două decenii a fost considerat lider suprem al audiențelor.

Dan Negru, analiza micului ecran. „E incredibil că televiziunea încă mai are public smart”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Dan Negru nu a oferit un răspuns clar și a lăsat loc interpretării, însă a dezvăluit o informație interesantă. Se pare că i s-a propus să prezinte un show de Revelion la Sala Palatului. Suma pe care ar fi primit-o dacă răspundea afirmativ propunerii nu era deloc una mică, conform propriilor spuse.

„Vremea Revelioanelor TV a cam trecut. Încet-încet e ca în occident și la noi. Publicul are alte distracții în noaptea de Revelion, altele decât ecranele. 25 de ani de Revelioane am prezentat într-o țară care are de totul 100 de ani. Eu, din sfertul de secol cât are România, un sfert am făcut Revelioane.

Mi-au propus să fac Revelionul lui Negru la Sala Palatului. Suma era frumușică. Nu m-am băgat. Uneori nu banii sunt răspunsul în viață”, a declarat prezentatorul, potrivit Ciao.

Cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte de a-și face debutul în televiziune

Înainte de a fi om de televiziune, Dan Negru a cochetat o perioadă cu contabilitatea. A abosolvit un liceu cu profil economic și, chiar înainte de a intra la facultate, s-a angajat în domeniu.

Am terminat liceul Economic, un liceu greu înainte de ’89 și pentru că nu am intrat din prima la facultate am fost contabil. Apoi, m-am ținut doar de jurnalism, pe care încerc în anii ăștia să-l studiez mai bine printr-un doctorat la care am ajuns în anul trei. E de învățat la orice vârstă. Sunt cel mai vârstnic doctorand și în grupa mea sunt doar puști de 20 de ani. Colegii mei, doctoranzi, nici nu erau născuți când eu eram veteran deja în revelioane”,  povestea Dan Negru, pentru Click!, în anul 2021.

Înainte de a-și începe cariera în televiziune, Dan Negru a fost contabil la Spitalul „Victor Babeș” timp de un an. În 1991, el a debutat în radio, lucrând la Radio Timișoara, și din anul 1994, a început să-și desfășoare activitatea la TVR.

Din 2000, Dan Negru a fost angajat la Antena 1 timp de mai bine de două decenii. Munca sa l-a propulsat în topuri și astfel el a fost inclus în „Top Host European Broadcast” pentru capacitatea sa de a prezenta simultan emisiuni internaționale de succes în două țări: România și Republica Moldova.

Sursă foto: KanalD – Instagram Dan Negru

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton