; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru readuce farsele şi blondele la Antena 1

14 September 2010

Dan Negru are 50 de blonde noi, pe care le veţi cunoaşte miercuri seara, de la 20.30.

Dan Negru are 50 de blonde noi, pe care le veţi cunoaşte miercuri seara, de la 20.30.

Serile de marţi şi miercuri de la Antena 1 sunt dedicate emisiunilor lui Dan Negru. Prezentatorul revine astăzi, 14 septembrie, de la ora 20.30, pentru a prinde alte vedete autohtone în „Plasa de stele'. Sezonul al şaptelea al emisiunii-concurs „Te pui cu blondele?' debutează la Antena 1 pe 15 septembrie, de la ora 20.30.

.

Emisiunea „Plasa de stele' a primit mai mult spaţiu în grila Antenei 1, fiind prelungită cu 20 de minute. „Victimele' primei ediţii sunt cântăreţele Maria Cârneci şi Andreea Bălan.

„Reporterul de serviciu' Viorel Gaiţă va sta la taclale cu personalităţi din lumea politică, lumea afacerilor şi showbiz şi va denatura declaraţiile acestora pentru a obţine interviuri incendiare. Prima persoană intervievată în noul sezon este Silviu Prigoană.

Nici oamenii obişnuiţi nu sunt scutiţi de farse. Aceştia ajung faţă în faţă cu un evadat periculos în emisiunea din 14 septembrie.

„<> este un show care a avut audienţe zdrobitoare sezonul trecut şi sperăm să rămână în atenţia publicului', spune Dan Negru.

.

„Avem de toate'

Aşa cum ne-a obişnuit, Dan Negru revine cu o nouă serie de concurente, 50 la număr, pentru al şaptelea sezon al emisiunii „Te pui cu blondele? '.

„De-a lungul vremii au fost sute de blonde prin platou şi una din condiţii e ca în fiecare sezon să avem o echipă nouă. Încercăm să aducem blonde foarte deştepte, cu studii şi pricepere, dar şi blonde fără prea multă minte. Doar aşa show-ul devine atractiv, prostia şi inteligenţa laolaltă pot atrage telespectatori. Separat, ele nu sunt vandabile într-un show generalist. Deci, avem de toate', se laudă prezentatorul Antenei 1.

Blondele vor concura cu trei copii medaliaţi olimpici în emisiunea din 15 septembrie. Concurenţii vor primi un cadou neaşteptat de la gimnasta Andreea Răducan.

Pentru următoarele ediţii, Dan Negru încearca să-l aducă în platou pe Cătălin Botezatu.

.

Schimb de experienţă la Chişinău

În paralel cu emisiunile pe care le prezinta la Antena 1, Dan Negru scrie istoria televiziunii în Chişinău. Începând din această toamnă, el va prezenta emisiunea „Deal or No Deal' pentru Prime TV, dar şi un „mare spectacol televizat' despre care nu poate să ofere prea multe detalii, pentru că numele nu a fost ales şi negocierile sunt încă în curs de desfăşurare.

„Mă enuziasmează experienţa de televiziune. M-au surprins plăcut echipele de producţie de acolo, eu sunt un tipicar şi adeseori, când  se întâmplă ca lucrurile să nu funcţioneze bine, îmi disper colegii. La fel fac şi cu cei din Moldova. Am descoperit cu bucurie că angajaţii din Chişinău sunt dispuşi să facă televiziune de performanţă. Am învăţat multe lucruri acolo, pe care le pun în practică aici. Şi viceversa', mai spune Dan Negru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare