Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. „Nu căutați vreo urmă de neînțelegere”

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D. „Nu căutați vreo urmă de neînțelegere”
7

de Roxana Mirea,

Dan Negru a lucrat la Antena 1 timp de 22 de ani, dar acum a făcut o schimbare importantă și s-a mutat la Kanal D. Dan Negru a făcut primele declarații după ce s-a aflat de trecerea lui la Kanal D și a publicat un mesaj pe pagina lui personală de Facebook. Acesta a publicat și o imagine cu legitimația lui, de pe vremea când era reporter la Radioteleviziunea Română, în anul 1992.

Dan Negru, primele declarații despre trecerea la Kanal D

Vestea că Dan Negru a plecat de la Antena 1 la Kanal D a luat prin surprindere multă lume. La scurt timp după ce Kanal D a transmis anunțul oficial în ceea ce privește îmbogățirea echipei, Dan Negru a publicat primul mesaj referitor la alegerea de a părăsi Antena 1.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei🤗 Le mulțumesc!

Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei.  Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!

Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna.”

„Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan-Negru-primele-declaratii-despre-trecerea-la-Kanal-D-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton