; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_9042

Dan Negru prezintă „2015, Revelionul starurilor” la Antena 1 | FOTO

28 December 2014

Pe 31 decembrie, de la 20:00, un adevărat „Chef de râs' se încinge la Antena 1, găzduit de îndrăgiții actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase' Vasile Muraru și Valetina Fătu.

[Not a valid template]

De la 21:30, Dan Negru preia, pentru al 15-lea an consecutiv, frâiele distracției și prezintă „2015, Revelionul starurilor', în cadrul căruia vedetele autohtone îmbină petrecerea cu competiția.

„Pentru că revelioanele au adunat în toți anii ăștia cei mai mulți români în fața televizoarelor, o să ne păstrăm tradiția. Anul ăsta vom încerca să fim altfel, dar, una peste alta, am ajuns la adolescență cu revelioanele', declară Dan Negru.

Tabăra vedetelor feminine, din care fac parte, printre altele, Alina Eremia, Alina Pușcaș, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Lora, Ramona Bădescu, Carmen Tănase și Anca Țurcașiu se luptă cu tabăra vedetelor masculine, care mizează, printre alții, pe Connect-R, nea Mărin, Victor Slav, Jean de la Craiova, Vali Vijelie și Giani Kiriță pentru a stabili care sunt celebritățile care se află în pielea și sub masca unor personaje celebre, precum Frankenstein, Gandalf sau duhul din lampa lui Aladin. Nelipsite vor fi și momentele de muzică ușoară și muzică populară.

De la 2:30, petrecăreții se vor muta „La Hanu Mirelei', unde Mirela Boureanu Vaida își întâmpină invitații pe acorduri de muzică populară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare