; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru pregăteşte show-ul “Cu banii jos”

20 August 2012

Dan Negru va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Din această toamnă, el le va aduce telespectatorilor un nou format de succes internaţional. Vorbim de “Cu banii jos”, un gameshow care va revoluţiona industria show-urilor de cultură generală din România.

Filmările vor avea loc într-un decor grandios din Turcia, astfel că Dan Negru nu va fi doar cel mai longeviv prezentator din ţara noastră şi lider al divertismentului local, ci şi primul moderator român care va filma integral o emisiune într-un studio din străinătate.

Antena 1 lansează în curând Cu banii jos', singurul gameshow interactiv din lume în care concurenții încep jocul cu banii pe masă. Emoție, tensiune, inteligență și întrebări de cultură generală peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vândute formate tv din întreaga lume, pe care Antena 1 îl aduce în această toamnă, în exclusivitate, în România.

Mai mult decât atât, decorul este unul spectaculos, iar concurenții vor avea, pe lângă oportunitatea de a câștiga marele premiu și posibilitatea de a se bucura de o experiență inedită – o călătorie în Turcia. Filmările vor avea loc într-unul dintre cele mai spectaculoase platouri de filmare din România, astfel că atât echipa, cât şi Dan Negru vor face naveta Bucureşti-Istanbul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare