; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru preferă vacanțele obositoare

18 August 2011

Dan Negru spune că nu înțelege turismul de resort, „cel în care stai zile în șir într-un loc, mănânci mult și socializezi pe șezlonguri'.

Prezentatorul tv spune, într-un articol postat pe blogul său personal, că n-a avut astfel de vacanțe, și că preferă să se întoarcă obosit și plin de impresii din țara în care a fost plecat.

„Prefer oboseala acumulată după ce străbat un oraș, ore în șir, pe jos, cu metroul sau cu biciclete închiriate', a spus Dan Negru.

El a povestit câteva amănunte despre vacanța în Spania. Și, pentru cineva care a vizitat acea țară, nu se află departe de adevăr:

„Ma întorc adeseori cu plăcere în Spania poate și pentru că nu-mi amintesc să fi văzut vreodată un meci mai frumos de fotbal decât acolo, între Real-Barcelona, nu-mi amintesc de vreo altă plajă mai frumoasă decât cea din Barcelona , de un magazin universal precum Corte Inglez, diferit total de nebunia mall-urilor de la noi sau de picturi mai liniștitoare decât cele din Prado', a povestit prezentatorul de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare