Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, opinie tranșantă despre Mona Segall și „transferul bucătarilor”: „Suntem mărunți”

Dan Negru, opinie tranșantă despre Mona Segall și „transferul bucătarilor”: „Suntem mărunți”

de Redactia Tvmania,

Plecarea celor trei jurați bucătari de la "Chefi la cuțite" a făcut vâlvă în lumea televiziunii, iar mai multe voci cunoscute și-au exprimat opinia despre acest subiect. Mihai Morar, Mircea Radu și, mai nou, Dan Negru, au avut ceva de spus despre știrea anului în televiziune.

Dan Negru le dă o lecție celor care au urmărit plecarea cu scandal a celor trei chefi de la Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, îi temperează pe cei care au numit-o pe Mona Segall „cel mai bun producător TV român”, aducându-l în discuție pe regretatul Valeriu Lazarov (20 decembrie 1935 – 11 august 2009).

Dan Negru: „Noi, ăștialalți, Negru, Mona Segall, Brenciu, Bartoș suntem mărunți!”

„Transferul bucătarilor a făcut să se vorbească și despre oamenii din spatele TV. Totusi, când vorbim despre “cel mai bun producător tv român” să nu-l uităm pe singurul validat în lume: Valeriu Lazarov. Noi, ăștialalți, Negru, Mona Segall, Brenciu, Bartoș suntem mărunți! Noi doar am cumpărat formate tv din străinătate Lazarov le-a creat. Noi am făcut playback. Lazarov a inventat.

A construit trustul Mediaset unde a și fost președintele consiliului de administrație, a fost directorul TVE si TeleCinco, a construit show-uri și vedete mondiale. În interviuri, Alex Pina, creatorul serialului “Casa del Papel” îl amintește ca fiind cel care l-a lansat. Și Penelope Cruz o face. Pe mine altfel m-au privit Carlo Conti sau Thomas Gottschalk cand au aflat ca am fost discipolul lui Lazarov. La 10 ani de la moartea lui, presa din Spania îl amintea ca fiind “omul care a colorat televiziunea”.

Când Real Madrid câștigă vreun trofeu, în Europa se redifuzează primul film în care a apărut echipa,“Ireal Madrid”, realizat de Lazarov în anii ‘60. “N-am avut eu ideea”, îmi spunea cu smerenie. “Bernabeu mi-a sugerat-o”. Azi, Santiago Bernabeu, prietenul lui Lazarov dă numele stadionului Real. Smernia o recomand butoaielor goale care fac gălăgie! Lazarov o avea. Cand era laudat, îl amintea pe Tudor Vornicu.

Noi tăcem când suntem lăudați. Pentru ca trecutul sa fie uitat e de-ajuns ca cei de azi să tacă. Înaintea lui Smiley a fost Dan Spătaru, înaintea lui Hagi a fost Dobrin. Altfel construim mereu pe nisip. Altfel, avem profesioniști fără moralitate! Între un om moral și un profesionist eu îl aleg pe cel moral!”, este mesajul lui Dan Negru legat de știrea bombă a plecării celor trei chefi de la Antena 1.

Mona Segall și Mihai Morar

Mihai Morar: „Mona Segall este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani”

Mihai Morar este cel care a numit-o pe Mona Segall „cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România”. El i-a transmis un mesaj public imediat după ce Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea au decis în ultimul moment să nu mai filmeze pentru „Chefi la cuțite”.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a scris Mihai Morar în social media.

Citește și: Cutremur la Antena 1. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, înlocuiți la „Chefi la cuțite”. Motivul despărțirii și declarațiile oficiale

Citește și: Mircea Radu, reacție dură după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au refuzat să mai filmeze pentru Chefi la cuțite. „Au călcat pedala până la fund”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton