; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru nu crede în succesul show-urilor de talente

29 August 2011

Om de televiziune hârşit în prime-time, Dan Negru (Antena 1) nu se lasă luat de val când vine vorba de moda concursurilor de talente, care au luat cu asalt piaţa noastră în ultimul an.

De la Românii au talent' (Pro TV), care a bătut toate recordurile de audienţă în primul său sezon, şi până la X Factor' (Antena 1) şi Vocea României' (tot Pro TV), care stau să înceapă, televiziunile autohtone au intrat în febra concursurilor de talent după formate internaţionale.

Dan Negru, însă, oferă un punct de vedere interesant asupra fenomenului, inspirat de unul dintre modelele sale. Sunt un mare admirator al lui Peter Rice, boss-ul de la Fox, poate cel mai mare vizionar de televiziune din ultimul deceniu, şi el spune că din aglomeraţia unor formate TV pe aceeaşi piaţă poate rezulta un lider, dar niciodată un trendsetter, un creator de tendinţe', explică el.

Negru aplică ideea şi la explozia de astfel de emisiuni de pe piaţa noastră: Cred că abundenţa e tot un soi de cenzură şi cred că abundenţa va sufoca acest gen de format.'

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare