; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru isi urmeaza instinctul

09 November 2009

Dan Negru a impartit peste 700.000 de lei in cele 100 de editii ale emisiunii “Te pui cu blondele?”. Vedeta Antenei 1 pregateste o editie speciala de Craciun, cand blondele sale vor concura cu un baiat in varsta de 8 ani.

“Te pui cu blondele?” a intrat, pe 28 octombrie, in randul celor mai longevive emisiuni ale Antenei 1, implinind venerabila varsta de 100 de editii. Dan Negru, care a impartit peste 700.000 de lei in cele patru sezoane ale emisiunii-concurs, se gandeste deja la editia speciala de Craciun, in care armata lui de blonde va avea de infruntat un copil in varsta de 8 ani. Desi n-a vrut sa dea prea multe detalii, acesta a spus ca “este vorba de un pusti cum n-am mai vazut pana acum, in care cred ca ar trebui cineva sa investeasca niste bani. Are doar 8 anisori si stie absolut orice”.

Cheia succesului: alegerea formatului
Sa fie simpla prezenta a lui Dan Negru suficienta pentru a tranforma automat orice emisiune pe care pune mana intr-un succes? Nu chiar, ne asigura prezentatorul: “Multe dintre formatele pe care le-am refuzat s-au dovedit mai tarziu a fi rateuri(…) Cred ca secretul succesului este sa stii sa alegi un format, dupa care sa-l poti adapta pentru publicul din Romania “. Un exemplu in acest sens ar fi ca, desi a prezentat in ultimii 10 ani consecutiv programul de Revelion al Antenei 1, inca negociaza cu producatorii pentru a repeta experienta in noaptea dintre 2009 si 2010. “Ma intereseaza foarte mult sa vad cum arata formatul, sa vedem ce putem schimba din el, daca putem schimba ceva”, spune vedeta in varsta de 38 de ani.

Profesor pentru viitoarele vedete
Atunci cand nu domina platourile de televiziune cu strigatele si energia sa, Dan Negru isi petrece timpul prin salile de curs ale scolii TV Academy, unde tine cursuri de “Atitudine. Miscare scenica, pozitionarea prezentatorului, expresie corporala”. Noua postura de dascal reprezinta pentru el o experienta interesanta. Pe de alta parte, spune Dan Negru, “din 100 de pusti care vin la cursuri, 98 vor sa devina vedete. Asta o sa-i arda. Nu le da aripi(…) Trebuie sa-ti placa sa faci televiziune, nu doar sa vrei sa te vezi pe sticla si sa strige lumea dupa tine pe strada”.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare