Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, imagine de colecție cu copiii lui. De ce nu publică mai des fotografii cu Dara și Bogdan

Dan Negru, imagine de colecție cu copiii lui. De ce nu publică mai des fotografii cu Dara și Bogdan
7

de Roxana Mirea,

Dan Negru a publicat o fotografie rară cu copiii lui. În imagine, apare și soția prezentatorului de la Kanal D, Codruța. De asemenea, Dan Negru a explicat de ce nu publică mai des fotografii cu Dara și Bogdan.  

Dan Negru, imagine rară cu copiii lui 

Dan Negru a publicat o imagine rară cu copiii lui: Dara, în vârstă de 13 ani și Bogdan, în vârstă de 11 ani. Fotografia este realizată în Delta Dunării. În stânga prezentatorului TV se află și Condruța, soția acestuia. În descrierea imaginii, Dan Negru a povestit de ce nu publică mai deloc imagini cu copiii lui.   

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale.

Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins ! Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei… Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară”, a scris Dan Negru pe Facebook.  

Cu ce se ocupă fiica lui Dan Negru 

Fiica lui Dan Negru învață să își câștige singură banii. Aceasta o ajută pe mama ei în cabinetul stomatologic. Soția lui Dan Negru este medic stomatolog și are propriul cabinet în București. 

„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă.  

E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”, a povestit acum câteva luni Dan Negru, potrivit cancan.ro. 

dan-negru-dezamagit-de-modul-in-care-e-promovata-romaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton