; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan negru

Dan Negru revine la Antena 1 cu o nouă emisiune. Află toate detaliile!

30 March 2021

Dan Negru revine în forță pe micile ecrane, după un an de pauză. Deși l-am putut urmări în cel mai lung program de Revelion din televiziune, în noaptea dintre ani, prezentatorul nu a mai avut niciun proiect de când au fost sistate, din cauza pandemiei, filmările emisiunii „Next Star'. 

Anunțul a fost dat chiar de Dan Negru, pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit că noul său proiect intitulat „Legendele cu Dan Negru' va avea un viitor și în mediul online. Se pare că programul va debuta pe 4 aprilie, de la ora 19.00, cu o campanie în cadrul știrilor „Observator' de la Antena 1, însă potrivit programului primit de noi, emisiunea va fi difuzată integral începând din 12 aprilie în intervalul orar 0.00 – 1.30 noaptea.

„Apucă-te de arheologie, bunul meu. Caută-i pe ăia care au facut lucuri, prea stai langă toti neghiobii la tv” mi-a spus Albulescu cândva. Mi-au trebuit niste ani …. Toti neghiobii vorbesc, ăia care n-au nicio perfomanță sunt lideri. Eu insumi am stat langă multi neghiobi la tv…

Lansez “Legende”, un proiect anti-parastas. Suntem cei mai buni in parastase, ne amintim de unii doar in breking-news-urile disparitiei lor. In rest, neghiobii….
Televiziunea e parte din proiect. E inceputul… Online va conta mult.
Gheorghe Zamfir, Prunariu, Țeicu, Piersic… Unii care au dat, nu doar au primit', a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 
 

 

Dan Negru avea în plan proiectul încă din 2020 

Cu puțin timp înainte de a intra în noul an, am stat de vorbă cu prezentatorul Dan Negru, care ne-a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală și profesională. Atunci acesta ne povestea că este în negocierea unor noi proiecte și că dorește să se îndrepte mai mult spre online, deși va continua să lucreze în televiziune:

„Sunt în negocierea unor proiecte despre care o să încep să vorbesc după Revelion. Cred că televiziunea încă are fortă, şi mai cred că uşor-uşor se va reinventa. Cred că publicul matur va rămâne pe ecranele clasice de tv, acolo unde încă poţi sa vezi un meci bun de fotbal sau un serial bun. Ecranele clasice nu vor muri. Fac parte din proiectele mele de viitor, aşa cum au facut parte din trecutul meu in ultimii multi ani. Cred că în anii care vin, pe lângă revelioanele mele televizate, voi fi şi pe alte ecrane. Dar n-am să renunt la tv, pentru ca de acolo vine tradiţia acestor 21 de ani', ne povestea Dan Negru la sfârșitul lui decembrie.

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare