; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru e gata pentru ultima ediţie “Demascarea”!

09 September 2012

Spectacol de senzaţie duminica aceasta, de la 20.30, în ultima ediţie Demascarea'! Săptămână de săptămână, Alex Velea, Delia, Paula Seling, Mihai Morar, Simona Gherghe, Rita Mureşan, Brianna Caradja, Jorge, CRBL au acceptat provocarea de a intra în jocul măştilor. În ultima ediţie a emisiunii, telespectatorii vor avea parte de un spectacol pirotehnic de senzaţie, invitatul lui Dan Negru intrând în platou în rolul lui Michael Jackson.

Pentru o astfel de deghizare, un personaj extrem de greu de imitat, vedeta a trebuit să pună la  punct o coregrafie spectaculoasă, învăţând celebrele mişcări ale regelui pop, elemente de mimică şi gestică şi aducând la Demascarea' un show în toată regula. Pe ritmurile celebrei melodii Smooth criminal', telespectatorii vor avea parte de un spectacol pirotehnic de senzaţie şi bineînţeles de una dintre incredibilele deghizări ale emisiunii.

Pe lângă Michael Jackson, vor mai veni în platoul Demascarea'  Shrek, Moş Crăciun, Hagrid din Harry Potter, un extraterestru şi regele Julien, îndrăgitul personaj din filmul Madagascar.

În curând, campionul divertismentului, Dan Negru va reveni în atenţia telespectatorilor cu o provocare de zile mari. Toate vedetele de calibru din ţara noastra vor fi invitatele sale în cel mai nou şi revoluţionar gameshow, Cu banii jos', alături de oameni obişnuiţi care sunt gata să îşi pună inteligenţa şi cultura generală la încercare pentru marele premiu de 100.000 de euro.

extraterestrul

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare