; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru e gata de farse noi în „Plasa de stele”

06 March 2012

Se anunţă un start în forţă al noului sezon de farse la Plasa de stele'! Pentru prima ediţie din acest an, difuzată marţi, de la 20.20, Dan Negru şi echipa sa au pregătit situaţii care mai de care mai spectaculoase, însoţite, bineînţeles, de reacţii pe măsură. Protagonista primei farse din acest sezon va fi Rita Mureşan care, invitată la o întâlnire de afaceri, s-a trezit la masă cu fel de fel de personaje ciudate.

Un om cu un porc în mână şi o sacoşă de rafie plină cu şuncă, şorici şi brânză, însoţit de familia sa, îi va da peste cap Ritei întreaga întâlnire, confruntând-o cu o experienţă incredibilă. Chiar la masa Ritei se va scuipa mâncare, iar cineva îşi va tăia unghiile de la picioare.

Rita a fost atrasă în plasa lui Negru, acceptând propunerea de a se întâlni cu o femeie de afaceri din Republica Moldova. Ajunsă la întâlnire, Rita nu a suspectat vreo secundă că urma să treacă printr-o experienţă stranie, totul în jurul ei fiind bine pus la punct, de la mâncarea sofisticată, ospătarii atenţi, până la întregul aspect al locaţiei.

Ceea ce nu ştia însă Rita era faptul că, în scurt timp, interlocutoarea ei urma să se trezească asaltată de câteva rude ale soţului, aflate într-o vizită neaşteptată.

Farsa facută Ritei Mureşan este prima construită pentru a testa punctul de fierbere'. Altfel spus, momentele farsei se vor desfăşura gradat, până în punctul de maximă tensiune pentru victimă. Cât timp a putut rezista Rita în această situaţie, cu ce alte bădărănii au confruntat-o rudele, rămâne de văzut marţi, de la 20.20, la Plasa de stele'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare