Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, noi detalii despre emisiunea lui de la Kanal D. „Am toate emoțiile posibile”

Dan Negru, noi detalii despre emisiunea lui de la Kanal D. „Am toate emoțiile posibile”
8

de Roxana Mirea,

Dan Negru a oferit o serie de detalii despre emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D, după plecarea de la Antena 1. Acesta va prezenta un quiz show, despre care spune că nu mai există un astfel de proiect pe piața TV din Românânia.

Dan Negru, despre emisiunea de la Kanal D

Potrivit unui comunicat transmis de Kanal D, emisiunea pe care o va prezenta Dan Negru este „cel mai simplu şi în acelaşi timp spectaculos quiz show din istoria televiziunii mondiale”. Prezentatorul TV a oferit și el câteva detalii despre noua lui emisiune.

„La un proiect altfel decât cele care există pe piața TV (n.r. la ce să ne așteptăm). Mi-a plăcut mereu originalitatea, Blaga avea dreptate când spunea că te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele. Piața de televiziune de la noi e una a copy-paste, se face mult playback și m-a bucurat când Kanal D mi-a propus originalitatea unui show unic în piață. Și nu doar a unui show, cât a unui trend TV pe care-l găsești oriunde în lume, mai puțin la noi. E un curaj cel de a inova, de a descoperi trenduri”, a declarat Dan negru, într-un interviu pentru Revista VIVA!.

Va fi un quiz, un show pentru toată lumea, asta e cel mai important, ca oricine să poată să rămână cu ceva după ce-l vede la televizor. Cred că e important și asta pentru noi, cei care facem televiziune: să lăsăm ceva în urmă chiar dacă suntem doar o mașină de împachetat fum”, a mai mărturisit acesta.

dan negru (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Cred că ne maturizăm”

Dan Negru spune că trendul quiz-urilor există de ani de zile în „lumea civilizată a televiziunii”, mai puțin la noi. Ei bine, prezentatorul TV este fericit să vină cu un astfel de format și la noi.

Mă bucur că acum putem să aducem trendul quiz-urilor, care există de ani de zile în lumea civilizată a televiziunii, mai puțin la noi. Cred că ne maturizăm. Îți spun un secret: noi, cei din golden age-ul televziunii, am fost aleși în anii 90 să facem TV datorită vârstei. Eram tineri și nu eram compromiși politic, nu eram turnători, securiști, comuniști, așa cum erau considerați prezentatorii de până atunci. Vârsta ne-a ales”, a mai declarat Dan Negru pentru sursa menționată anterior.

Cunoscut ca un bun orator, Dan Negru obișnuiește să vorbească destul de mult în emisiunile sale. De data aceasta, el va încerca să tacă mai mult pentru a nu-i ajuta pe concurenți.

„În game quiz, un prezentator, atunci când vorbește, nu face altceva decât să ajute concurentul, așa că o să încerc să tac cât mai mult. Dar legenda asta cu Negru vorbește mult mi se trage din show-urile cu copii, unde mulți erau emotivi, talentați, dar emotionați, și eu trebuia să suplinesc tăcerea lor”, a mai spus el.

Dan Negru, emoții în legătură cu noua emisiune de la Kanal D

De asemenea, Dan Negru este foarte emoționat în ceea ce privește noua emisiune de la Kanal D. În plus, el a mărturisit că, înaintea unui nou proiect, nu reușește să doarmă mai mult de aproximativ trei ore pe noapte. Speră ca noua emisiune să aibă succes și că porecla lui de „regele audiențelor” să atragă publicul.

Am toate emoțiile posibile, cu câteva zile înaintea unui nou proiect nu reușesc să dorm mai mult de două, trei ore pe noapte și, de cele mai multe ori, mă duc la premieră cu cearcăne. Nu mi-am făcut scenarii, pentru că în meseria asta ieși în fața poporului. Asta e tot. Cât despre audiențe, porecla mea cu „Regele audiențelor” sper să atragă publicul spre quiz și mai sper ca gustul pentru astfel de proiecte să se dezvolte, dar știm că el nu va exploda de la început. Toate trendurile au avut nevoie de acomodare”, a mai declarat Dan Negru, despre noua emisiune de la Kanal D.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton