; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru dă startul unui nou sezon “Plasa de stele”

23 January 2013

Un nou sezon al emisiunii prezentate de Dan Negru, Plasa de stele', începe din 23 ianuarie. Vedetele păcălite şi complicii lor vor veni într-un nou platou, mai spaţios, construit de la zero, întrucât cel vechi a fost dărâmat din temelii de cei păcăliţi.

Vor fi noi rubrici, între care una îi implică şi pe cei mici. La casting au participat copii între patru si nouă ani, între care şi puşti de vedete – Sanda Ladoşi, Mihaela Cernea, Geanina Ilieş, fotbalistul Adrian Cristea, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache (în premieră la TV), Gelu Voicu şi nepotul Andrei.

Producătorii au încercat să le surprindă reacţiile celor mici în faţa unor situaţii noi.

Cu greu am putut să-mi stăpânesc râsul când am luat rolul unui broscoi, iar copiii au crezut cu adevărat că sunt prinţul transformat de vrăjitoare', a dezvaluit Dan Negru una dintre farse.

Dan Negru face farse în direct!

O altă noutate este că plasa va fi aruncată nu doar stelelor, ci şi oamenilor obişnuiti. Negru intră în direct cu un actor sau o vedetă, aflat într-o locaţie din ţară, fie mall, restaurant, cinematograf şi coordonează un scenariu care se întâmplă în timp real.

Ne gândim, spre exemplu, să-l machiem pe Ionuţ Iftimoaie astfel încât sã fie greu de recunoscut şi să-l plasăm la tejgheaua unui fast-food. Şi când oamenii vin sa comande, Iftimoaie sã-i apostrofeze deloc politicos, cu tot felul de apelative. El va fi coordonat de mine, în timp real. Aşa că îi sfătuiesc pe români să stea miercurea, de la 20.30, în casă, ca să nu rişte să fie victime la <>', îi avertizează Dan Negru pe telespectatori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare