; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru prezintă Next Star o emisiune cu copii la Antena 1

Dan Negru caută un “Next Star” la Antena 1

18 April 2013

Starul Antenei 1 crede că a venit şi rândul celor mici să strălucească la TV, aşa că va găzdui, începând de astăzi (18 aprilie), show-ul „Next Star', despre care spune că e „100% românesc, gândit de noi de la decoruri până la concept'.

El va fi susţinut de juraţii Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru.

Iată ce spun amfitrionul şi trei dintre vedetele din echipă despre noul show:

TVmania: Ce te-a atras la noul format?

Dan Negru: Noi am construit formatul, conceptul, decorurile, aşa că atracţia e totală, cunosc mai bine decât oricine show-urile internaţionale, lucrez pe astfel de producţii şi la Chişinău şi la Bucureşti, dar cred că e vremea să ne punem şi noi mintea la contribuţie. Asta m-a atras, mintea la contribuţie, evoluţia.

TVM: Ce aşteptări ai de la primul sezon al emisiunii? Ai lucrat cu copii şi la Plasa de stele', te-a cucerit definitiv colaborarea cu cei mici?

Dan Negru: Am prezentat formatele cu copii ale Antenei din ultimii 13 ani, fie că era vorba de Vreau să fiu mare vedetă, fie ca era vorba de Echipa Fantastică' a lui Titus Munteanu, fireşte, pe vremea când înca nu aveam eu copii. La Plasa de stele' sau la Blonde' am avut mereu ediţii speciale în care apăreau copii, au o simpatie aparte, dar showul acesta nu le e neapărat adresat lor, e pentru oameni mari. Poveştile de viaţă ale unor copii sunt de-a dreptul răvăşitoare şi talentul şi carisma lor sunt pe măsură.

TVM: Cum te înţelegi cu juraţii? Bănuim că nu vă ştiţi de ieri, de azi…

Dan Negru: Păi dacă tot vorbim de copilărie, acum vreo 18 ani am prezentat un tânăr concurent, eu fiind un tânăr prezentator în showul meu de la Timişoara, Radio Star, produs pe atunci de cel care mi-a pus meseria asta în mână, Dodo Munteanu, fratele lui Titus Munteanu. Tânărul interpret pe care l-am prezentat se numea Ionuţ Pascu. Au trecut 18 ani de atunci. Acum l-am prezentat din nou, dar pe numele lui de scenă, Pepe.

Juraţii

TVmania: Ce te-a atras la această nouă emisiune?

Lora: Cred că dacă vom acorda mai multă importanţă şi vom investi mai mult în copiii talentaţi, vom putea vorbi despre o industrie şi la noi, iar părinţii, la rândul lor, vor avea mai multă încredere să îşi susţină copiii pe acest drum. O spun din proprie experienţă, când am început eu, nu existau decât 2-3 trupe şi un vis. Chiar mă bucur că există această emisiune!

Connect-R: O să fiu sincer şi o spun că m-a atras ideea în sine de emisiune cu prichindei. Copiii sunt foarte sinceri şi inocenţi şi îţi încarcă bateriile la propiu. Ştiu asta pentru că am lucrat mult de-a lungul timpului cu ei. Mi-a plăcut mult ideea de a nu căuta un tipar, pentru că tocmai aceasta este regula acestui show – diversitatea. Vrem să descoperim cel mai talentat puşti din România, fie că vine din zona de muzică, dans sau teatru. Şi sunt convins că îl vom găsi.

Pepe: Dintotdeauna mi-am dorit să sprijin copiii talentaţi, iar când echipa Next Star m-a sunat să îmi propună să fac parte din acest juriu, pur şi simplu nu am stat pe gânduri. Ştiu că pot găsi cel mai taelntat copil al României şi il pot sprijini să ajungă departe. Sunt foarte mulţi copii înzestraţi din ce am văzut până acum la preselecţii şi abia aştept să le dau cele mai bune sfaturi pentru viitorul lor artistic.

TVM: Cum te astepţi să fie interacţiunea cu cei mici?

Lora: Cred că faptul că am şansa să fac parte din juriul acestei emisiuni înainte de a experimenta rolul de mamă este un plus pentru mine. Din fire, sunt un om obiectiv şi deşi imi plac foarte mult copiii, nu cred că mă voi sensibiliza atât de tare. Pot chiar să spun că am o problemă cu acei copii prea alintaţi, învăţaţi de părinţi că sunt simpatici dacă se sclifosesc.

Pepe: Sunt convins că ne vom înţelege de minune. Am deja experinţă în domeniu graţie micuţei Maria.

TVM: Cum te înţelegi cu ceilalţi juraţi şi cu amfitrionul Dan Negru?

Lora: Ne înţelegem foarte bine. Cu Maria, Pepe şi Connect R mă ştiam de mult, iar pe Vasile l-am cunoscut acum. Cum mă ştiţi deja, eu sunt o persoană foarte sociabilă. Nu mi-e frică să mă contrazic cu cineva, ba chiar cred că e bine ca oamenii să aibă şi curajul să se contrazică într-un juriu. Nu trebuie să se ajungă la certuri şi divergenţe, însă oamenii trebuie să spună exact ce gândesc. Infruntările de opinii, cu motive real fundamentate, sunt întotdeauna constructive.

Connect-R: Cu Dan Negru simt că mă ştiu de-o viaţă. Am fost la multe dintre Revelioanele lui, cu voia mea, dar şi la farse, din păcate. E un om plin de energie, un profesionist desăvârşit când vine vorba de meseria lui şi un om pe care l-am urât sincer o perioadă. Noroc că ne-am şi împăcat. După tot ce mi-a făcut, mi-am jurat că nu voi face astfel de glume niciodată. Însă dacă voi avea vreodată ocazia să particip la una pusă la cale de cineva pentru el, cu mare plăcere. Cu ceilalţi colegi de juriu mă înteleg foarte bine, sunt oameni cu care mă ştiu de foarte mulţi ani, iar despre Vasile nu pot să spun decât că este o plăcere deosebită să stai lângă o legendă în viaţa. Ne simţim extraordinar împreună.

Pepe: Pe colegii mei de juriu îi ştiu de foarte mult timp şi am legat prietenii frumoase. Relu (Connect-R) e un băiat extraordinar, sufletist, cu Maria am colaborat, se ştie prea bine, am participat la mai multe emisiuni cu ea decât cu restul la un loc; tot respectul pentru domnul Vasile Muraru, doar cu Lora nu am prea avut ocazia să colaborez pană acum, dar sunt convins că vom colabora face foarte bine de acum înainte. Cât despre Negru… mă ştiu cu el de pe vremea când nici eu nu eram Pepe şi nici el nu era Dan Negru de la Antena 1. Mai exact de când eu eram un mic debutant şi el lucra la Radio Star Timişoara.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare