; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next Star

Dan Negru a pregătit o ediţie specială “Next Star”

17 April 2014

În Joia Mare, Antena 1 are o ediţie specială “Next Star”, o seară emoţionantă în care vedetele show-ului luptă pentru eroii lor. Omar şi Vanessa, câştigătorii celor două sezoane “Next Star” vin în platoul emisiunii cu o poveste incredibilă şi o lecţie de viaţă.

Next Star

Prichindeii au descoperit o familie din Valea Doftanei, mai exact o mamă care îşi creşte singură cei zece copii, în doar două cămăruţe. Soţul femeii a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins în urmă cu doi ani, chiar în timp ce fata cea mare trebuia să dea bacalaureatul.

Copiii muncesc toţi, de la mic la mare, în condiţii foarte grele, de la zidărie, la cărat pietre sau nisip şi munci agricole şi încearcă pe cât posibil să nu neglijeze şcoala. Zilnic, mama cumpără 17 pâini, pentru a le asigura masa. Micuţii suferă enorm pentru că lumea îi respinge uneori: „Asta e, nu decidem noi cum ne naştem! Poate într-o zi o să avem şi noi viitorul nostru' a spus plină de speranţă Denisa, cea mai mare dintre cei zece copii.

„E atât de multă strălucire în ochii lor, cum rar mi-a fost dat să văd!' a spus Dan Negru în momentul în care i-a prezentat juraţilor pe cei 10 fraţi.

Dan Negru le-a propus juraţilor să incerce pentru câteva minute să stea pe două canapele, aşa cum sunt nevoiţi să doarmă zilnic copiii. „Când spui zece, te gândeşti că oamenii ăştia au o casă mare. Totuşi, dorm în două camere, pe două canapele.'

Întreaga poveste va putea fi urmărită diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare