; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru a pregătit cea mai scumpă farsă

27 September 2011

Marţi, 27 septembrie, Dan Negru va oferi telespectatorilor Antena 1 un show incredibil, o farsă aşa cum nu s-a mai văzut, cea mai costisitoare dintre farsele emisiunii Plasa de stele'. Scenariul – urmărirea unui infractor periculos; locaţia – Braşov, România; rolul principal – Nelu Ploieşteanu; vizionare – marţi, de la 20.20, doar la Antena 1!

Punctul de pornire al unui scenariu ameţitor demn de o farsă savuroasă va fi implicarea, evident fictivă, a celebrului Nelu Ploieşteanu într-o afacere cu trafic de copii. Pentru că o astfel de infracţiune nu putea rămâne nepedepsită, Plasa de stele' va antrena resurse importante pentru a-l prinde în flagrant.

Cea mai scumpă farsă e emisiunii va presupune elicoptere speciale, urmăriri spectaculoase, trupe antitero, coborâri pe sfori şi multe alte surprize pe care telespectatorii le vor descoperi marţea aceasta.

Pentru a putea duce la bun sfârşit acest plan, echipa a mers la Braşov unde a găsit un elicopter destinat efectuării operaţiunilor antitero. Din elicopter, vor coborî pe acoperişul unei clădiri trupe pregătite special pentru a-l prinde pe infractorul Nelu Ploieşteanu.

Nu este prima dată când Plasa de stele' părăseşte Bucureştiul în căutarea senzaţionalului. Cu siguranţă, telespectatorii îşi amintesc de farsa explozivă a lui Cătălin Moroşanu de pe Transfăgărăşan, cea de la Bâlea în care Ana Maria Prodan a rămas suspendată la peste 70 de metri deasupra prăpastiei sau farsa Simonei Gherghe din inima Parisului. Niciuna dintre aceste farse extraordinare nu a presupus însă o aşa o amplă desfăsurare de forţe precum fasa de la Braşov.

Deşi iniţial filmarea a fost plănuită pe timp de noapte, ca într-o urmărire demnă de filmele cu mafioţi, pentru a surprinde toate reacţiile incredibile ale interpretului s-a decis în final ca farsa să aibă loc ziua.

Astfel, telespectatorii vor putea descoperi cu lux de amănunte cum a reacţionat celebrul Nelu Ploieşteanu în faţa acuzaţiilor şi ce a făcut pentru a se proteja de un inevitabil arest.

dan-negru-a-pregtit-cea-mai-scump-fars-1

Picture 1 of 2

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare