Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Stela Popescu cu câteva zile înainte de moarte. Cuvintele pe care nu le va uita vreodată

Dan Negru a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Stela Popescu cu câteva zile înainte de moarte. Cuvintele pe care nu le va uita vreodată
13

de Cristina Țapu,

În urmă cu șase ani, în data de 23 noiembrie, Stela Popescu se stingea din viață și lăsa un gol imens în sufletele tuturor celor care au iubit-o. Cu ocazia împlinirii a șase ani de la decesul iubitei artiste, Dan Negru a dezvăluit o poveste emoționantă a cărei protagonsită este chiar Stela Popescu. Iată ce mesaj i-a transmis aceasta cu doar câteva zile înainte de a fi găsită fără suflare în propria casă!

Dan Negru a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Stela Popescu cu câteva zile înainte de moarte

Dan Negru a înregistrat emisiunea „Ghicește vârsta” cu regretata Stela Popescu la Antena 1, chiar cu cinci zile înainte ca actrița să își încheie călătoria în această lume. La vârsta de 81 de ani, Stela Popescu radia de veselie, păstrându-și farmecul și vitalitatea.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să se abată asupra lumii artistice. După filmări, Stela Popescu i-a transmis lui Dan Negru un mesaj emoționant, un amănunt pe care acesta l-a dezvăluit recent și care i-a emoționat pe fanii regretatei actrițe.

Dan Negru a dezvăluit, printr-un mesaj pe pagina personală de Facebook, că a văzut mesajul video pe care Stela Popescu i l-a transmis abia la câteva zile după decesul celei care a scris istorie în cinematografia și teatrul românesc.

stela-popescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Am filmat cu Stela Popescu cu câteva ore înaintea morții ei dintr-o zi ca asta de 23 noiembrie. Atunci, după filmare, mi-a transmis mesajul ăsta. Nu știam de el și l-am văzut abia după ce am aflat ca a murit…. Poate ca-n viitor oamenii vor călători în trecut și o vor descoperi”, a scris Dan Negru, pe pagina contului personal de Facebook.

Stela Popescu avea numai cuvinte de laudă despre Dan Negru

Stela Popescu a fost invitată de nenumărate ori în emisiunile lui Dan Negru și de fiecare dată vorbea doar la superlativ despre prezentator. Ea consideră că Dan Negru posedă calitățile unui prezentator de excepție, având carismă, umor și inteligență.

„Eu lui Dan îi urez succes, l-am admirat dintotdeauna. Îmi place că ne trezește din somn și începe să strige de parcă nu mai poți face nimic, stai sluj în fața lui. Are succes, să aibă succes în continuare și să arate la fel de bine, că e foarte important pentru genul de emisiuni pe care le are el, e foarte important să aibă acest aer juvenil, așa, și pe deasupra, foarte inteligent”, spunea Stela Popescu, cu doar câteva zile înainte să-și dea ultima suflare.

Stela Popescu, o artistă versatilă cu o energie debordantă

Cariera sa la Teatrul de Comedie s-a desfășurat între 1969 și 1993, urmată de revenirea la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a activat până la trecerea sa în neființă.

Stela Popescu a strălucit pe scenele Teatrului de Revistă Constantin Tănase și ale Teatrului de Comedie în producții precum „Omul care a văzut moartea”, „Mama Boema”, „Boema, slăbiciunea mea”.

Cu o carieră extinsă, artista a contribuit la serialul TV „Cuscrele” și la telenovele precum „Războiul sexelor”, „Regina”, „Aniela” unde a interpretat rolul Coanei Chiva. În 2011, Stela Popescu a bifat o apariție specială în telenovela „Iubire și Onoare”.

Sursă foto: Antena 1 – Arhivă Tv Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton