; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru a devenit tătic

12 February 2010

Vedeta Antenei 1 a devenit tată, pe 11 februarie, fapt care i-a provocat o mulţime de emoţii.  Codruţa, soţia lui Dan, medic stomatolog de profesie, a născut ieri dimineaţă o fetiţă sănătoasă, de nota 10, în urma unei operaţii de cezariana care a decurs fără nici o complicaţie.

De-a lungul întregii dimineţi, Dan a fost asaltat cu felicitări şi trabucuri din partea prietenilor – chiar dacă este bine ştiut faptul că vedeta 1 nu fumează. „Abia când mi-am văzut fetiţa mi-am dat seama că mă aşteaptă un rol mai dificil decât credeam până acum. Nu ai cum să te pregăteşti pentru aşa ceva. Este nemaipomenit de frumoasă, seamănă cu mama ei, zic eu, dar ţipatul l-a moştenit de la mine', a spus prezentatorul emisiunii „Te pui cu blondele?'.

Micuţa lui Dan Negru se numeşte Dara Ioana şi a avut 3,850 kg şi 53 cm la naştere. Operaţia a fost programată cu mult timp în urmă la Maternitatea Giuleşti, iar Dan a făcut bagajele şi a început pregătirile din timp, pentru a fi sigur că soţia lui va fi cât mai liniştită în ziua cea mare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare