; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ghici cine e! Un politician, în premieră la „Demascarea”

12 August 2012

Duminica aceasta, la Demascarea, un foarte cunoscut om politic a acceptat provocarea lui Negru de a intra într-un rol spectaculos. Până în această ediţie, în platoul emisiunii au venit numeroşi artişti îndrăgiţi precum Connect-R, Alex Velea, CRBL sau Paula Seling, oameni din sport precum Rică Răducanu, oameni de televiziune precum Mihai Morar, chiar şi doctori precum carismaticul doctor Bacalbaşa care a intrat în rolul Spiderman.

Nimeni nu s-ar fi gândit însă că un politician va accepta să se deghizeze şi să accepte provocarea de a intra în jocul măştilor. Dacă în urmă cu câteva ediţii, Pepe îl aducea sub formă de mască pe Băsescu în platoul emisiunii, de această dată în spatele măştii de chinez va sta un politician în carne şi oase.

Politicianul a trebuit să stea ore bune în cabina de machiaj pentru această deghizare incredibilă. Întrega fizionomie i-a fost modificată fiindu-i construit un nas fals, schimbată culoarea tenului şi aplicate sprâncene negre uriaşe. Mai mult, a purtat şi o coadă împletită pe spate şi mustăţi lungi de aproape 10 centimetri aşa cum este specific portului chinezesc.

O provocare a acestui rol atât din punct de vedere al machiajului, cât şi pentru politician a fost micşorarea ochilor. Ochii politicianului au fost micşoraţi incredibil de mult atât prin masca propriu-zisă şi machiajul aplicat, cât şi prin efortul acestuia care a trebuit să aibă foarte mult autocontrol şi să-şi menţină pe parcursul rolului ochii întredeschişi. Deşi vederea nu era decât parţială şi trebuia să se concentreze să o menţină aşa, politicianul a reuşit să aducă o deghizare extrem de reuşită în platoul emisiunii şi să dea viaţă credibil acestui personaj.

Duminică, acesta va participa într-un moment de umor la Demascarea, avându-l ca ajutor de mască pe Marius Florea Vizante, în rolul unui turist. Echipele care vor intra în confruntare săptămâna aceasta sunt conduse de Dr. Monica Pop, căpitan în echipa medicilor şi Gina Pistol, căpitan în echipa asistentelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare