Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru a bătut palma pentru Revelionul 2024, dar nu cu Kanal D. Când încep filmările

Dan Negru a bătut palma pentru Revelionul 2024, dar nu cu Kanal D. Când încep filmările
5

de Redactia Tvmania,

Dan Negru a dezvăluit că va realiza un program special pentru Revelionul 2024, pentru care va începe în curând filmările. Prezentatorul, supranumit „regele audiențelor”, nu filmează însă pentru Kanal D. Iată ce știm până acum despre noul său proiect.

Dan Negru va filma Revelionul 2024

Dan Negru se numără printre cei mai longevivi prezentatori TV și apare pe micul ecran de mai bine de 25 de ani. Ani de zile, el a adunat oamenii în fața televizoarelor cu programul special realizat pentru noaptea dintre ani. De când s-a mutat în echipa Kanal D, vedeta nu a mai filmat însă un program de Revelion, așa cum își obișnuise fanii care îl urmăreau la Antena 1.

Într-un interviu pentru playtech.ro, Dan Negru, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că va prezența un program de Revelion anul acesta, dar nu pentru Kanal D. Prezentatorul va filma în luna noiembrie pentru Prime TV, un post de televiziune din Republica Moldova.

Dan Negru la Tu urmezi_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Domnul Tatulici mi-a spus un lucru interesant, cândva. Că, din cei 100 de ani, pe care îi are România, eu am prezentat 25 de ani Revelioane. Un sfert de secol. Așa că, celălalt sfert trebuie să-l pregătesc foarte bine. Doar că nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România, așa cum era, cândva. De Revelion, pregătim, însă, în Republica Moldova, la Prime TV, unde lucrez de peste 15 ani, programele speciale de Sărbători. Acolo, televiziunea, ca și consum media, încă supraviețuiește.”

Prezentatorul de la Kanal D are agenda plină și în ceea ce privește evenimentele din străinătate. „Am multe evenimente, în fiecare an, cu românii din străinătate. De 1 Decembrie o să ajung în Danemarca, apoi o să ajung în Londra și pe finalul anului probabil ajung în America, la un alt eveniment, de Crăciun”.

Dan Negru a vorbit și despre românii care au ales să plece din țară. „Ei iubesc mai mult România, decât o facem noi, pentru că le lipsește mai mult și o văd altfel. Dar acum știu că îi vânează politicul din România, vin alegerile și politicienii români se pregătesc să îi cucerească pe românii de afară. Sunt însă prea deștepți, ca să cadă în capcana lor”.

Cum a devenit Dan Negru „Regele audiențelor”

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, Dan Negru s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum „Guess My Age”, „Beat The Blondes”, „Who Wants to Be a Millionair”, „Ciao Darwin”, „Star Factory”, “Deal or NoDeal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal”. 

A fost supranumit „Regele audiențelor” datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton