; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Helciug și Mioara Velicu

Dan Helciug și Mioara Velicu se pun pe treabă la „Ferma vedetelor”

12 February 2015

„Ferma vedetelor', show care va începe în curând la PRO TV, își întregește echipa de vedete cu Dan Helciug și Mioara Velicu. Cei doi se pregătesc să înfrunte viața la fermă alături de ceilalți concurenți deja confirmați: Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim și Tudorel Filimon.

Dan Helciug

Dan Helciug este hotărât să aducă muzica la fermă, iar umorul și dezinvoltura sa sunt doar două dintre elementele care ne fac să credem că evoluția sa în acest show va fi cel puțin interesantă și presărată cu determinare și haz.

Am acceptat provocarea pentru că îmi place ideea și pentru că soția mea a hotărât că a venit timpul să fac armata :). Proiectul este excepțional! Are șanse foarte mari să dezvolte o audiență de top, însă nu m-am pregătit în nici un fel special! Vreau să mă bucur 100% de această experiență nouă.' – spune Dan.

Mioara Velicu

Interpreta de muzică populară Mioara Velicu este determinată să aducă spiritul tradițional la Ferma Vedetelor și să le împărtășească colegilor din experiența ei de viață: Consider că este o provocare pentru că voi fi în comapania mai multor persoane care au păreri diferite. Vreau să arăt că cei de vârsta mea pot fi folositori și ne putem adapta în orice situație. Știu că va fi greu, dar mai știu și că nu există “nu pot”, există “nu vreau”, iar viața mi-a arătat că pot să și câștig, dar să și pierd. Familia m-a încurajat să particip la acest show. Îmi este și teama, dar sunt și curioasă. Merg cu Dumnezeu înainte!'.

Viața în fermă nu va fi una ușoară, iar cei 12 concurenți vor avea bătăi de cap atât cu lipsa de intimitate, frigul, organizarea muncii, cât și cu sarcinile pe care vor trebui să le ducă la bun sfârșit. Iulia Vântur, gazda acestui show, va fi alături de ei, îi va îndruma în activitățile lor și îi va sprijini atunci când viața la fermă poate deveni prea dificilă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare