; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Finţescu are emisiune nouă

26 January 2010

Din febuarie, Dan Finţescu revine pe ecranele Prima TV cu o nouă emisiune: Cine ştie… câştigă!'.

În fiecare ediţie a emisiunii, ce va fi difuzată lunea şi marţea, Dan Finţescu vă provoacă sa participaţi la concurs. Dacă decideţi să intraţi în joc, puteţi să vă utilaţi casa cu aparatură electrică şi electrocasnică de ultimă generaţie. În plus, putetţi primi ajutor de la rude, prieteni sau vecini veniţi în vizită.

În primul rând, concurenţii trebuie să aleagă obiectele pe care vor să le schimbe, apoi să răspundă corect la întrebările lui Dan.

Prima proba conţine trei întrebări de cultură generală. Dacă participanţii dau două răspunsuri corecte, câştigă. În caz contrar, ei pierd obiectul pe care l-au pus în joc, dar au posibilitatea să meargă mai departe.

La runda a doua, concurenţii trebuie să răspundă corect la patru întrebări din cinci. Ei au la dispoziţie şi o variantă ajutătoare, un minut în care pot căuta răspunsul pe internet, pot suna un prieten sau pot întreba vecinii.

Echipa show-ului Cine ştie… câştigă!' nu vine doar acasă. S-ar putea ca Dan Finţescu să vă oprească şi pe stradă, să vă pună trei întrebări, iar dacă răspundeţi corect la două dintre ele, să vă premieze. De această dată, miza jocului poate fi orice obiect pe care îl aveţi la voi, cum ar fi telefonul mobil, ceasul de la mână, ochelarii de soare sau pantofii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare