; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Dan Cruceru: „Sophia e un copil ideal”

23 August 2012

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Poveștiri adevărate', ce se difuzează de luni până sambata, de la 16.30, Acasă, este un tătic implinit și foarte fericit. Minunea din viața lui si a sotiei sale, Cristina, micuța Sophia Maria, a împlinit 1 an de când a venit pe lume.

Radiez de fericire şi îi mulţumesc piticii mele că a fost un copil ideal, în primul ei an de viaţă, ascultător şi cuminte. Îi mulţumesc şi lui Dumnezeu că ne-a oferit un asemenea dar, în urmă cu un an, şi că ne-o ţine sănătoasă!', spune Dan Cruceru.

De când a devenit tată, viața lui Dan Cruceru s-a schimbat complet.

În urmă cu un an, Sophia Maria nu exista. Era doar în burtica mămicii ei. Între timp, a apărut alături de noi şi ne-a transformat viaţa. Cu mii de clipe fantastice, de o bucurie şi o dragoste imposibil de redat în cuvinte. Cei care sunt părinţi ştiu la ce mă refer. S-a transformat dintr-un boţ de om într-o mică domnişoară. A făcut, ieri, un an. Are, deja, personalitate, tabieturi, preferinţe. Ne strigă, ştie să facă diferenţa între lucruri, se joacă, aleargă, râde. Este fericită.Un an de zile, privind în urmă, mi se pare că a trecut la fel de repede ca o săptămână. Atunci când eşti fericit, timpul trece repede', povestește Dan Cruceru.

img_1659

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare