; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan cruceru

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, a fost infectat cu coronavirus. Primele declarații

10 September 2020

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, de la Kanal D, a dezvăluit pe blogul personal că a fost infectat cu coronavirus atât el, cât și o parte din familia sa.

 Dan Cruceru a dezvăluit că a trecut prin clipe grele în urmă cu o lună când a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Prezentatorul de la Survivor a povestit întreaga experiență pe blogul lui personal.

„Da, am avut Covid. Iar acum simt că pot să vorbesc despre asta pentru că are legătură cu ceva mai mult decât o experiență strict personală. Are legătură cu salvarea altor vieți. Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea a trecut prin această boală. Am fost internați timp de zece zile în spital. Totul în urmă cu mai bine de o lună. Ne-a fost rău, dar acum suntem cu toții foarte bine. În acea perioadă, nu eram implicat în vreun proiect de televiziune, iar interacțiunile mele, înainte de aflarea diagnosticului, fuseseră doar cu persoane foarte apropiate. Din fericire, nimeni altcineva nu a fost infectat de către noi. Relatarea mea despre experiența bolii mi-aș dori să o limitez la cele deja afirmate', a scris prezentatorul pe blogul său. 

După vindecare, Dan Cruceru a preferat, la fel ca Ozana Barabancea, să doneze plasmă pentru a sări în ajutorul pacienților grav afectați: 

„Din toată familia, am fost singurul eligibil pentru donare. Cei care pot dona plasmă după Covid sunt foarte puțini. Trebuie să fie sănătoși, să nu se afle sub un tratament, să nu fi suferit operații în ultima vreme, sunt multe condiții care trebuie îndeplinite ca o persoană să fie declarată eligibilă. Și, la final, rămân foarte puțini. Iar tratamentul cu plasmă este cel mai bun împotriva acestei boli. Plasma de la un pacient vindecat de Covid conține anticorpi specifici și, mai ales pentru cazurile grave, e un fel de elixir' pentru vindecare', a mai scris Dan Cruceru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare