; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan cruceru si familia

Dan Cruceru nu și-a mai văzut soția de trei luni: „Când nu vom mai avea restricții, facem cea mai tare petrecere de ziua ta”

06 April 2020

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii „Survivor România' de la Kanal D, resimte din plin distanța de familia sa. 

Filmările la „Survivor România' au început în ianuarie și continuă, cu toate că în zonă a fost declarată stare de urgență din cauza epidemiei de coronavirus.

În aceste condiții, vedeta Kanal D nu poate anticipa când va avea ocazia să își revadă persoanele dragi. Duminică a fost ziua soției sale, iar cu această ocazia, prezentatorul  i-a făcut o declarație de dragoste.

„Ultima poză făcută împreună. Au trecut trei luni de atunci. Eu am plecat să-mi împlinesc visul, iar ea a rămas acasă cu copiii. M-a susținut ca nimeni altul în decizia asta. Cu toate imperfecțiunile ei, reușește de 13 ani să fie perfectă pentru mine. Să-mi sufle în aripi, să mă ridice, mă face să mă simt cel mai puternic bărbat și tată din lume. La mulți ani, draga mea!', este declarația de dragoste postată de Cruceru pe instagram, cu ocazia aniversării partenerei sale de viață.
„Când nu vom mai avea restricții, când totul va reveni la normal, promit să facem cea mai tare petrecere de ziua ta! Momentan, ciocnim un pahar de șampanie online! La mulți ani, Cristina! Iubita mea, soția mea, mama copiilor mei!', a adăugat prezentatorul TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare