; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Cruceru1

Anunțul făcut de Dan Cruceru, după ce a renunțat să prezinte „Survivor România”: „Mă simt mai bine ca oricând în pielea mea!”

21 June 2021

Dan Cruceru a împlinit de curând vârsta de 40 de ani și a ales să sărbătorească evenimentul în Mykonos. Fostul prezentator al show-ului „Survivor România' a descoperit peisaje minunate, plaje unice, dar a fost cucerit și de agitația orașului grecesc recunoscut pentru petrecerile de pomină organizate aici.

„Acesta sunt. Cu bune, cu rele. Cu tabieturi, cu pasiunile mele. Cu defectele mele, cu aroganță uneori. Cu dedicare, cu pasiune, cu experiență dar și cu visuri. Cu realizări remarcabile, dar și cu eșecuri memorabile. Am schimbat prefixul și simt că nu trebuie să demonstrez nimic nimănui. Mă simt mai bine ca oricând în pielea mea!', a fost mesajul transmis de Dan Cruceru la împlinirea celor 40 de ani

„Dacă ești bine cu tine, la 40, te vei iubi mult. Nu mai arăți ca la 20 sau 30, ridurile îți confirmă asta. Dar ești un om împlinit, cu experiență, cu multă viață în spate. Ești cea mai bună formă a ta de până acum. Și vezi foarte bine viitorul! Știi ce ai de făcut, ai învățat din trecut, știi cum să faci totul mai bine. Dar, cel mai important, conștientizezi să te bucuri de tot ce ai dobândit deja!', a mai adăugat fostul prezentator al show-ului „Survivor România'.

 

După ce a renunțat să prezinte reality-show-ul de la Kanal D, Dan Cruceru și-a dedicat timpul vieții de familie și afacerilor personale. Nu era la prima experiență de acest fel, el mai având în carieră postura de prezentator pentru show-urile „Focus Monden' și „Poveștiri adevărate'. Dar, din 2014, s-a ocupat mai ales de blogul său de parenting, „Taticool'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare