; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Cruceru are o fetiţă de nota 10

22 August 2011

Dan Cruceru, prezentatorul Poveştirilor adevărate', emisiune difuzată la Acasă, şi-a strâns, în această dimineaţă, pentru prima dată, fiica în braţe.

Sophia Maria Cruceru s-a născut la ora 09.00, a avut avut 3,080 kilograme si 49.5 centimetri şi a plâns din prima secundă de viaţă. Cu o astfel de atitudine nu putea să ia decât nota 10.

Am asistat la naştere, totul a decurs foarte repede, chiar neaşteptat de repede, am avut emoţii mari, dar fetiţa a început să plângă din prima clipă şi am realizat că totul e în regula', spune Dan Cruceru.

Pentru proaspătul tătic, sosirea pe lume a fiicei lui a fost cea mai tare experienţă pe care a trăit-o până acum.

In urmă cu câteva săptămâni spuneam ca saltul cu paraşuta e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat. Ei bine, acum, dacă mă pui să compar, saltul cu paraşuta a fost mult mai uşor decât această naştere. Atâtea emoţii şi senzaţii tari nu am trăit în viaţa mea. Ca un tata responsabil ce sunt, i-am numărat Sophiei Maria degeţelele, m-am minunat cât păr are în cap şi m-am bucurat că este un copil cuminte. Cel puţin până acum…', spune amuzat prezentatorul Poveştirilor adevărate'.

Cu toate că cea mică are doar câteva ore de viaţă, Dan, mai în glumă, mai în serios, i-a decis şi viitoarea meserie. Sophia Maria este primul copil al Poveştirilor adevărate' şi,  când va face şi Ioana un băieţel, vom putea forma o echipă de prichindei astfel încât, peste 20 de ani, să le predăm ştafeta la pupitrul emisiunii', spune amuzat Dan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare