; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Cruceru a petrecut un Paște „pe nedormite”

19 April 2012

Dan Cruceru, co-prezentatorul emisiunii Poveștiri adevărate' de la Acasă, s-a bucurat din plin de primele Sărbători Pascale petrecute alături de fiica sa, Sophia Maria, dar a trecut și prin experiențe mai puțin plăcute.

De Paște, micuța Sophia Maria Cruceru, în vârstă de 8 luni, a vrut să-și facă simțită prezența cu orice preț:

Primul Paște alături de Sophia Maria se anunța unul minunat. Până acum, pitica fusese copilul ideal. Era cuminte, mânca foarte bine și dormea toată noaptea. Ei bine, însă, de acest Paște, Sophia Maria a descoperit cât de mult își iubește părinții. Așa că, în toate cele trei zile de sărbătoare, a vrut să stea doar în brațele noastre tot timpul. În plus, cum o lăsam din brațe, cum începea să plângă.

Apogeul afecțiunii ei către noi are loc noaptea. Și, uite așa, din două în două ore, unul dintre noi trebuie să-i facă piticii pe plac, să o ia în brațe, să o mângâie, să o alinte, să-i dea puțin lăptic. Momentele sunt minunate, dar repetate de câte cinci ori pe noapte, devin tare obositoare. Așa că Paștele acesta pot spune că a fost cel mai frumos, pentru că o avem pe Sophia, dar și cel mai obositor, tot pentru ca o avem pe Sophia :)', povestește Dan Cruceru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare