; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_251113_IComedy ed 7_0001

Dan Capatos prezintă iComedy diseară

06 December 2013

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_251113_IComedy ed 7_0001Direct din platoul emisiunii Un show păcătos', Dan Capatos vine să prezinte alături de Mikey Hash ediția de diseară, 6 decembrie, a show-ului iComedy.

Este pentru prima oară în opt ani de emisiuni  în direct când primesc o propunere să fac o emisiune înregistrată. Vreau să văd cum se desfășoară și o astfel de emisiune, având în vedere că scenariile mele se derulează toate în direct. Am învățat și replicile (râde), dar nu o să știu niciuna, pentru că sunt cel mai prost actor din lume și al doilea din România, după Mikey', spune Dan Capatos, râzând.

Aceasta nu e prima apariție a lui Dan Capatos la iComedy. Acum două ediții, la el în platou s-a realizat o ediție specială Un show păcătos', avându-i ca invitați pe Veronica Micle și Mihai Eminescu, care au venit  să vorbească  în  premieră despre scandalul amoros  în care erau implicați.

Ideea mea este să continuăm în diferite epoci, să vedem, de exemplu, cum ar arăta Un show păcătos' pe vremea lui Decebal și Traian. Ar fi bine ca scenariștii de la iComedy să facă din asta o rubrică permanentă', a mai spus Dan.

iComedy se difuzează vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare