Homepage  / Vedete româneşti

Dan Capatos, mesaj emoționant pentru soția lui de ziua ei de naștere: „Sper să mă mai suporți”

Dan Capatos, mesaj emoționant pentru soția lui de ziua ei de naștere: "Sper să mă mai suporți"
7

de Andreea Laciu,

Dan Capatos are una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz, dar soția lui stă departe de lumina reflectoarelor. De data aceasta însă, îndrăgitul prezentator a postat o fotografie cu Monica, alături de un mesaj emoționant cu ocazia zilei ei de naștere.

Dan Capatos a ținut să marcheze într-un mod special ziua de naștere a soției lui. Prezentatorul de la XNS a postat pe contul personal de Instagram o poză frumoasă în care apare alături de Monica. Mesajul lui a stârnit imediat un val de reacții în mediul online. O mulțime de vedete și prieteni din showbiz de-ai lui Capatos i-au transmis urări de bine soției lui.

Urare emoționantă pentru Monica Capatos

Dan și Monica Capatos formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi par să fie la fel de îndrăgostiți ca la început, iar din frumoasa lor poveste de dragoste a venit pe lume și un fiu. Acum, de ziua ei de naștere, soția prezentatorului de televiziune a primit public o urare specială din partea acestuia.

„La multi ani, Monica Capatos!!! Sper să mă mai suporți încă pe-atât!”, este mesajul emoționant postat de Dan Capatos pe contul lui de Instagram, pentru soția lui.

dan-capatos-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este, de fapt, soția lui Dan Capatos

Monica l-a cunoscut pe soțul ei în anul 2000. Povestea lor de dragoste rezistă și acum, după 23 de ani. Din mariajul celor doi, a venit pe lume un băiat, Andrei Capatos.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, Dan Capatos a dezvăluit circumstanțele în care și-a cunoscut, de fapt, soția. Se pare că și ea este jurnalist de meserie și au lucrat împreună în aceeași redacție.

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional. Am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: ‘Ce cauți la ora aia?’, ‘Unde pleci la ora asta?’, ‘De ce trebuie să faci asta?’, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta”, a dezvăluit la acea vreme Dan Capatos.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton