Homepage  / Vedete româneşti

Dan Capatos iubește aceeași femeie de 25 de ani. Ce i-a spus prezentatorul încă de la primele întâlniri

Dan Capatos iubește aceeași femeie de 25 de ani. Ce i-a spus prezentatorul încă de la primele întâlniri
9

de Cristina Țapu,

Dan Capatos este cunoscut de o țară întreagă prin prisma realizărilor sale profesionale. Prezentatorul preferă să păstreze aspectele care țin de viața personală departe de ochii curioșilor. Așadar, puțini știau că Dan Capatos iubește cu patos aceeași femeie de mai bine de două decenii. Care este secretul relației lor!

Dan Capatos, despre secretele unei relații fericite

Dan Capatos și soția sa Monica au o relație de 25 de ani. Când s-au întâlnit prima dată, ambii erau angajați în domeniul presei. La acea vreme, amândoi aveau relații cu alte persoane, iar Monica se pregătea să se căsătorească cu partenerul său de atunci.

În cele din urmă, atât Dan Capatos, cât și Monica au luat decizia de a părăsi relațiile amoroase în care se aflau și să acorde o șansă poveștii lor de iubire.

Cum arată acum fiul lui Dan Capatos. Andrei se laudă cu premii importante în tenis, la doar 12 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Conform lui Dan Capatos nu există o rețetă universală a unei relații de succes, însă înțelegerea și răbdarea sunt două ingrediente cheie fără de care o relație nu poate trece de obstacolele care îi ies în cale.

„Care este secretul? Nu știu mă, habar nu am. Eu i-am zis lui nevasta mea de când ne-am căsătorit: „Băi, nu știu dacă o să stăm până la final.’

„Aoleu, ce vorbă e asta?’ Nu știu, nu-mi cere să-ți promit asta că nu știu ce mi-o veni prin cap, ce nebunii. O luăm așa ușor-ușor„, a povestit Dan Capatos, conform Revistei Viva!

Cum își răsfață Dan Capatos soție după 25 de ani de căsătorie

Deși au trecut mai bine de două decenii de când a debutat povestea lor de dragoste, Dan Capatos continuă să-și surprindă plăcut soția ori de câte ori are ocazia. Așa se face că prezentatorul obișnuiește să cumpere florile preferate ale Monicăi, fără un motiv anume și fără a aștepta o ocazie specială.

„Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999″, povestea Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos a explicat de ce își ține băiatul pe care-l are alături de Monica departe de camerele de filmat. Andrei nu a apărut în nicio emisiune de televiziune, rar postează imagini cu el pe rețelele de socializare.

„Noi da, vorbim, dar nu la nivelul ăsta la care vorbim acum. Vorbim în felul în care să îl fac să înțeleagă că eu sunt cel mai bun prieten al lui. Eu am aplicat altfel de tehnică. Eu nu l-am scos în față. Mi s-a părut că va avea destul de mult timp la dispoziție în care să fie abordat de lumea rea din jur și l-am lăsat în felul lui și în zona în care s-a simțit ok.

Sunt eu destul de vulnerabil, de vizibil, ca intimitate, practic nu avem intimitate, și nu vreau să o transfer de acum. Deocamdată își vede de treaba asta cu sportul, am ales varianta de a-l ține cât mai puțin vizibil.”, a dezvăluit Capatos, în cadrul podcastului moderat de către un alt prezentator renumit, Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram Dan Capatos – Antena Stars

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton