Homepage  / Vedete româneşti

Dan Capatos, vorbe dure la adresa Andreei Marin: „De ce a fost întotdeauna așa teatrală?”

Dan Capatos, vorbe dure la adresa Andreei Marin: „De ce a fost întotdeauna așa teatrală?”
11

de Cristina Țapu,

Teo Trandafir a debutat recent în lumea podcasturilor, iar unul dintre invitații săi a fost celebrul prezentator Dan Capatos. Acesta nu s-a ferit să facă dezvăluiri despre colegii săi de breaslă, iar la adresa Andreei Marin nu a avut de spus cuvinte pozitive.

Dan Capatos, vorbe dure la adresa Andreei Marin

Teo Trandafir l-a avut ca invitat pe Dan Capatos, gazda emisiunii „Xtra Night Show”, în cel mai recent episod al podcastului său de pe YouTube. Prezentatorul de la Antena Stars a făcut dezvăluiri remarcabile despre personalitățile din industria media.

Dan Capatos și-a exprimat aprecierea pentru Dan Diaconescu, cel care l-a ajutat în perioada emisiunii „Un show păcătos”, când ratingurile obținute de Dan Capatos la Antena 1 nu erau foarte înalte. Despre Andreea Marin nu a avut, însă, cuvinte pozitive de spus.

„De ce n-a fost Andreea Marin tot timpul autentică? De ce a fost întotdeauna așa teatrală?”, a fost întrebarea pe care Dan Capatos i-a adresat-o lui Teo Trandafir. „După părerea mea, imaginea pe care credea ea că o vrea telespectatorul era asta”, a replicat Teo.

Anunțul făcut de Dan Capatos, după ce Cătălin Bordea a renunțat definitiv la „Xtra Night Show”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Dan nu s-a lăsat însă convins de argumentul adus și a continuat. „Da, poate că în show-ul ei o fi fost așa. Eu cred că secretul e să fii cum ești tu, dar poate nici formatul nu-ți permite, de asta zic, că n-am nimic cu săraca femeie. Îmi place Cabral că reușește să strecoare păreri personale și poante. Știi, el reușește. Cred că este… Și Dan Negru reușește cumva, dar i-aș vedea și într-un format liber, cred că ar fi mult mai spumoși”, a concluzionat Dan Capatos.

Mircea Badea a făcut confesiuni tulburătoare la podcastul fostei sale colege, Teo Trandafir

Un alt invitat al Teodorei Trandafir la podcast a fost Mircea Badea, cel alături de care a debutat în lumea televiziunii. Cei doi au rememorat perioada de la începutul carierei lor și au povestit că primeau doar 100 de dolari pentru o lună de muncă, iar senzația de foame era una constantă.

Toți credeau că primeau bani frumoși pentru matinalul pe care-l prezentau, însă realitatea era cu totul diferită. De altfel, Teo a recunoscut că Mircea obișnuia să-i aducă mâncare, sandvișuri cu piure, asta fiind ce-și permitea și el.

Sursă foto: Instagram Dan Capatos – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton