; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Bordeianu a devenit campion la karting

Dan Bordeianu a devenit campion la karting

18 November 2013

Dan Bordeianu a devenit campion la kartingE cunoscut de pe micul ecran sau de pe scena teatrului, însă Dan Bordeianu este un artist plin de surprize. Actorul a participat, în acest week-end, la prima ediţie a Cupei „La Volan', organizată pe circuitul de la Amckart.

Pentru Dan, aşa cum i-a mărturisit Anei Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii „La Volan', difuzată sâmbătă, de la 10.30, la Digi24, a fost vorba doar despre…distracţie.

E o competiție, dar eu am venit să mă distrez. Fetele păreau drăguțe când le priveam din față, nu am oglindă retrovizoare. Am depășit câteva și le-am admirat din față”.

Dan Bordeianu şi-a luat  în serios rolul şi a reuşit să urce pe locul 2 pe podium la categoria bărbaţi, şi, alături de vedeta Digi24, Ana Barbu, să ridice deasupra capului trofeul la categoria echipe. „Am caştigat o cupă, e absolut minunat. Am avut alături şi o coechipieră talentată şi frumoasă, aşa că nu aveam cum să ratăm prima poziţie. O să pun bine cupa acasă, la loc de frunte', spune Dan Bordeianu.

Prima ediţie a Cupei La volan, organizată de emisiunea „La volan', difuzată la Digi24, a avut loc pe circuitul de karting de la Amckart şi a fost un real succes. La start s-au înscris sportivii Alina Dumitru şi Florin Bratu, actorii Dan Bordeianu şi Alina Grigore şi cântăreţii Raluka şi Whats Up, alaturi de vedetele Digi24, Utv si Digi Sport.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare