Homepage  / Vedete româneşti

Care este cel mai mare regret al lui Dan Bittman. Artistul se gândește cu durere la momentele în care și-a dezamăgit fiii

Care este cel mai mare regret al lui Dan Bittman. Artistul se gândește cu durere la momentele în care și-a dezamăgit fiii
7

de Cristina Țapu,

Dan Bittman se numără printre cei mai respectați artiști din România și a făcut numeroase sacrificii pentru a-și clădi cariera. Artistul a construit o familie alături de Liliana Ștefan, având împreună trei băieți minunați. Recent, Dan Bittman a dezvăluit că au existat momente în care copiii săi i-au reproșat că nu petrece suficient timp alături de ei din cauza faptului că era mai mereu plecat în țară, cu diferite concerte.

Dan Bittman regretă faptul că munca l-a ținut departe de copiii săi

Dan Bittman a depus eforturi considerabile pentru a-și construi o carieră în domeniul muzical, iar acest angajament a implicat și sacrificii, inclusiv momente în care nu a fost prezent în viața familiei sale. Recent, artistul și-a amintit că fiul său cel mic i-a adus reproșuri, exprimându-i nemulțumirea față de timpul limitat petrecut împreună cu el și cu frații săi.

dan-bittman-baietiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic.Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme”, a povestit Dan Bittman, conform Playtech.

Dan Bittman este mândru de realizările fiilor săi

Cu toate că recunoaște că cei trei fii ai săi, Alexandru, Patrick și Mark, au fost fani ai trupei Holograf doar în primii ani ai vieții lor, Dan Bittman se bucură să constate că doi dintre copiii săi au ales să îi urmeze pașii și să construiască o carieră în acest domeniu.

„La început așa, dar foarte puțin. Alex mai are puțin și face 25 de ani. Nu mă bagă în seamă și bine face. Are drumul lui, muzica lui, face un fel de trap, produce foarte mult. Îmi place de el ce face. Acum și-a făcut un mic studio la el acasă”, a povestit Dan Bittman, conform Ego.ro.

Alex și Patrick se completează de minune și astfel au reușit să se remarce cu o piesă care a ajuns la Radio Europa FM, a povestit Dan Bittman.

Dan Bittman este un burlac convins și nu vrea să renunțe la libertate

Cu toate că a avut o relație de peste 25 de ani cu Liliana Ștefan, alături de care are și trei copii, Dan Bittman afirmă că nu a avut dorința de a se căsători. Cu toate acestea, recunoaște că în trecut a existat un moment în viața sa când era aproape să facă acest pas important.

Cântărețul a dezvăluit că în timpul lansării melodiei „Ți-am dat un inel”, contempla ideea de a se căsători și că piesa în sine reflectă dorința sa de a face acest pas important. Timpul a trecut, iar de atunci, Dan Bittman mărturisește că nu s-a mai gândit vreodată la ideea de a ajunge să imbrace costumul de mire într-o zi.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton