Homepage  / Vedete româneşti

Dan Bittman a fost fermecat de Andreea Marin și a invitat-o în oraș. Cum a reacționat atunci când a fost refuzat categoric

Dan Bittman a fost fermecat de Andreea Marin și a invitat-o în oraș. Cum a reacționat atunci când a fost refuzat categoric
14

de Cristina Țapu,

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, așadar nu este de mirare că, de-a lungul timpului, a avut parte de mulți admiratori. Astăzi, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, însă cu ani în urmă a fost curtată de un nume important din industria muzicală românească.

Dan Bittman i-a făcut curte Andreei Marin, însă prezentatoarea l-a refuzat

În cadrul unui interviu care datează de ani buni, Andreea Marin a recunoscut că Dan Bittman, solistul trupei Holograf i-a făcut curte, sperând că va obține o întâlnire cu ea. Andreea l-a refuzat, însă, politicos.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce ma priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, spunea Andreea Marin despre Dan Bittman.

dan bittmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, povestea solistul trupei Holograf.

Andreea Marin este fericită alături de Adrian Brâncoveanu

De mai bine de șase ani, Andreea Marin formează un cuplu discret alături de Adrian Brâncoveanu. Prezentoarea recunoaște că între ei doi nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere și că ambii au trecut prin momente dureroase până a-și găsi liniștea emoțională.

De altfel, Andreea a avut curajul de a povesti faptul că s-a confruntat cu depresia și a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a-și putea procesa emoțiile.

andreea marinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Dan Bittman se bucură din plin de statutul de burlac

Cât despre Dan Bittman, acesta este un bărbat singur în prezent, după ce a divorțat de mama copiilor săi. Artistul nu plănuiește să îmbrace costumul de mire și se bucură de statutul de burlac.

Cu toate că a avut o relație de peste 25 de ani cu Liliana Ștefan, alături de care are și trei copii, Dan Bittman afirmă că nu a avut dorința de a se căsători. Solistul recunoaște că în trecut a existat un moment în viața sa când era aproape să facă acest pas important.

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman a fost surprins, în repetate rânduri în compania prezentatoarei Denise Rifai, de la Kanal D. Deși între ei domnește înțelegerea, nu poate fi vorba despre o relație de factură amoroasă. Întrebată despre relația pe care o are cu Dan Bittman, Denise Rifai a oferit un răspuns rezervat și a preferat doar să menționeze că, într-adevăr acesta face parte din viața sa, fără să ofere detalii.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin – Arhivă Tv Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton