Homepage  / Vedete româneşti

Dan Bittman, confesiuni despre despărțirea de mama fiilor săi. Cel mai mare regret al artistului: „Detaliile nu sunt plăcute”

Dan Bittman, confesiuni despre despărțirea de mama fiilor săi. Cel mai mare regret al artistului: „Detaliile nu sunt plăcute”
9

de Cristina Țapu,

Dan Bittman, în vârstă de 61 de ani, este un bărbat împlinit. Are o carieră de succes și trei fii talentați, care i-au moștenit pasiunea pentru muzică. Artistul a vorbit, cu sinceritate, despre viața sa personală, și a mărurisit care este cel mai mare regret al său privind relația pe care a avut-o cu mama copiilor săi.

Cel mai mare regret al lui Dan Bittman în legătură cu relația cu Liliana Ștefan

Liliana Ștefan și Dan Bittman au fost împreună 29 de ani, iar artistul are doar cuvinte de laudă la adresa mamei celor trei fii ai săi. Dan Bittman susține că Liliana a dat întotdeauna o femeie înțeleaptă, matură, implicată complet în creșterea copiilor și capabilă să înțeleagă ce presupune viața de artist.

dan bittmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă… Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat”, a declarat Dan Bittman, conform Revistei Viva!

Și-au spus adio după 25 de ani. Liliana Ștefan, despre despărțirea de Dan Bittman Așa că nu m-am simțit confortabilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman a fost surprins, în repetate rânduri în compania prezentatoarei Denise Rifai, de la Kanal D. Deși între ei domnește înțelegerea, nu poate fi vorba despre o relație de factură amoroasă. 

Întrebată despre relația pe care o are cu Dan Bittman, Denise Rifai a oferit un răspuns rezervat și a preferat doar să menționeze că, într-adevăr acesta face parte din viața sa, fără să ofere detalii.

Copiii lui Dan Bittman au moștenit pasiunea pentru muzică

Este o adevărată bucurie pentru orice părinte să observe că cel puțin unul dintre copii îi urmează exemplul și decide să urmeze o meserie similară cu cea pe care o are el. Dan Bittman se bucură de această experiență, având doi dintre cei trei băieți pasionați de muzică și doritori să construiască o carieră în acest domeniu.

dan-bittman-baietiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 9

Cu toate că recunoaște că cei trei fii ai săi, Alexandru, Patrick și Mark, au fost fani ai trupei Holograf doar în primii ani ai vieții lor, Dan Bittman se bucură să constate că doi dintre copiii săi au ales să îi urmeze pașii și să construiască o carieră în acest domeniu.

„La început așa, dar foarte puțin. Alex mai are puțin și face 25 de ani. Nu mă bagă în seamă și bine face. Are drumul lui, muzica lui, face un fel de trap, produce foarte mult. Îmi place de el ce face. Acum și-a făcut un mic studio la el acasă”, a povestit Dan Bittman, conform Ego.ro.

Alex și Patrick se completează de minune și astfel au reușit să se remarce cu o piesă care a ajuns la Radio Europa FM, a povestit Dan Bittman.

Sursă foto: Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton