; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Bittman la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (1)

Dan Bittman răspunde celor mai incomode întrebări în următoarea ediție „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D)

18 December 2020

Dan Bittman vine marți la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D! Cântăreț, compozitor, actor și realizator TV, Dan Bittman este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o carieră îndelungată în showbiz-ul autohton, de numele sau fiind leagate o serie de hit-uri, emisiuni și premii muzicale impresionante. 

Cunoscut că solistul vocal al celebrei trupe Holograf, încă din anul 1985, Dan Bittman a cochetat și cu politicul, scurta carieră în acest domeniu rezumându-se la cea de candidat, în anul 2008, la alegerile locale pentru primăria sectorului 1 București, cât și la mandatul de consilier în Ministerul de Finanțe, în 2010. 

            Numele lui Dan Bittman este legat de suficiente subiecte care au ținut primele paginilor ale publicațiilor mondene. Cea mai recentă controversă, ce a luat cu asalt mass media din România, a izbucnit în urma declarațiilor solistului vocal despre pandemie și măsurile luate de autorități. 

Marți, 22 decembrie, Dan Bittman vorbește despre carieră, viață de familie, dar și obstacolele întâmpinate atât pe plan personal, cât și profesional. 

Ce a cauzat lipsa iubirii tatălui în viață dumneavoastră?', Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu?', V-ați iubit cu femei măritate?', Sunteți un artist scump?', Ce fel de tată este Dan Bittman?' sunt doar câteva dintre cele 40 de intrebari adresate lui Dan Bittman în ediția de marți seară a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare